Monday, October 3, 2016

Gata review-ul Huawei P9 Lite

Gata review-ul Huawei P9 Lite... un smartphone bun dacă nu cauți telefon de fițe.

Tuesday, September 27, 2016

Friday, July 8, 2016

Am terminat de scris review HTC 10 - un smartphone pentru fanii brandului

Am terminat de scris review HTC 10, review care ar fi trebuit să apară demult, dar telefonul a ajuns foarte târziu la mine. Este adevărat, am văzut telefonul înainte de lansare, dar după o întâlnire de 40 de minute nu poți scrie un review.

Galaxy S7 review - merita sau nu merita pretul?

Am tesat și modelul Samsung Galaxy S7, cel obișnuit, fără margine . După ce am testat inițial S7 Edge, nu există altă concluzie decât cea de anul trecut, de la review-ul S6: este un telefon bun, dar nu l-aș recomanda și nu l-aș alege.

Tuesday, May 10, 2016

Citește chiar acum review Huawei P9 - telefonul cu cameră foto Leica

Huawei P9 joacă de la egal cu oricare dintre terminalele scumpe, de top. Procesorul este realizat tot în laboratoarele Huawei, este HiSilicon Kirin 955, un octa-core, care combină patru nuclee Cortex-A72 la 2.5 GHz, plus patru nuclee Cortex-A53 la 1.8 Ghz. Huawei P9 are putere și eficiență combinate, iar faptul că este realizat în laboratoarele proprii asigură că totul funcționează ok.


Wednesday, March 23, 2016

Review Samsung Galaxy S7 EDGE = păreri, preț, merită banii?

Am scris pe blogul meu un review Samsung Galaxy S7 Edge, versiunea cu ecran curbat. Acum testez și S7 simplu, o să revin cu un material mai amplu despre el.


Tuesday, January 26, 2016

Microsoft Lumia 640XL - review - 2015

Lumia 640XL este unul dintre cele mai bune telefoane realizate de Microsoft, are dotări bune și un preț excelent, drept urmare pot să-l recomand liniștit.
Am scris acest review Lumia 640 XL în 2015, dar acum am actualizat și aici.


Review LG G4 - 2015

Am urmărit de la an la an creșterea LG pe zona de smartphone și vă spun sincer că anul acesta este unul dintre cele mai bune modele pe care le puteți cumpăra. Are toate atuurile: design special, materiale foarte bune, tehnologie de top, aplicații dedicate. Să le trecem în revistă pe rând.
Poți citi tot articolul review LG G4 aici >>