Tuesday, May 10, 2016

Citește chiar acum review Huawei P9 - telefonul cu cameră foto Leica

Huawei P9 joacă de la egal cu oricare dintre terminalele scumpe, de top. Procesorul este realizat tot în laboratoarele Huawei, este HiSilicon Kirin 955, un octa-core, care combină patru nuclee Cortex-A72 la 2.5 GHz, plus patru nuclee Cortex-A53 la 1.8 Ghz. Huawei P9 are putere și eficiență combinate, iar faptul că este realizat în laboratoarele proprii asigură că totul funcționează ok.


Performanța nu este maximă pe toate planurile, dar se bat de la egal cu Snapdragon și cu Exynos, scorurile din teste sunt foarte bune. Presupun că vor veni la un moment dat și cu un procesor peste competiție, asta când vor reuși să găsescă soluția perfectă pentru problema încălzirii și disipării căldurii fără să te frigă la mână telefonul.

Terminalul are un display de 5.2 inch, nici prea mare, dar nici prea mic, tocmai cum ar trebui să fie un smartphone de ultimă generație. Din rațiuni de cost au ales un panel Full HD, dar cu o densitate foarte bună, 423 ppi. Este un ecran foarte bun, luminos, vedeți poze, filme sau jocuri video la cea mai bună calitate. De asemenea, este eficient energetic, lucru care se vede în autonomia mare atinsă. Terminalul poate fi utizliat mult și bine dacă nu sunteți un fan al internetului, cred că ține două zile. Dacă folosiți Gmail, browser, Facebook, Instagram, Twitter sau altele, durata de viață scade la vreo 12-14 ore. Dacă vă uitați la filme în continuu, atunci poate ajunge la 9 ore de utilizare.

Citește chiar acum tot review Huawei P9 ->>>

No comments:

Post a Comment