Tuesday, March 19, 2013

Samsung GALAXY S 4 - Momente prețioase – Oferă mai multe bucurii


O viață bogată este plină de momente importante, iar cu GALAXY S 4 le poţi surprinde și împărtăși. GALAXY S 4 are primul display Full HD Super AMOLED din lume, pentru o vizualizare a imaginilor în cele mai bune condiții. Ecranul de 5 inci și 441 ppi oferă imagini de o calitate uimitoare. GALAXY S 4 folosește, de asemenea, noul Gorilla Glass 3 al Corning, ceea ce-l face un bun însoțitor pentru toate momentele importante din viaţă.



Dotat cu o cameră de 13 megapixeli, GALAXY S 4 oferă și funcția ‘Dual Camera’ ce permite folosirea simultană a camerei frontale și a celei din spate, pentru fotografiere și filmare. Utilizatorii pot alege dintr-o gamă largă de efecte pentru a alătura cât mai natural cele două imagini și, de asemenea, pentru a ajusta dimensiunea fotografiei mici în cadrul celei mai mari. Totodată, ei pot alege 8 modalități diferite de îmbinare a celor două imagini. Funcția ‘Dual Video Call’ le permite utilizatorilor să efectueze apeluri video cu prietenii și familia, arătându-le în același timp și peisajul pe care îl privesc în timpul apelului.

Funcțiile camerei merg chiar mai departe, telefonul fiind dotat cu 12 moduri de fotografiere, inclusiv ‘Drama Shot’, ce le permite utilizatorilor să vadă întreaga acțiune într-un timelapse, dar și ‘Sound & Shot’, care permite înregistrarea sunetelor și a vocii în timpul fotografierii, astfel că momentele speciale sunt captate în cea mai fidelă formă, exact așa cum s-au petrecut.

Aceste momente speciale pot fi stocate automat într-un album foto, cu noua funcție ‘Story Album’. Fotografiile realizate cu GALAXY S 4 sunt adunate și sortate automat după criterii cronologice, geografice sau în funcție de evenimente specifice într-un album foto. Aceste albume foto unice pot fi livrate ca albume foto offline, prin intermediul unui nou parteneriat cu Blurb*, astfel că utilizatorii pot păstra în siguranță acele momente prețioase, pentru a le privi și a le împărtăși de nenumărate ori. 

No comments:

Post a Comment