Thursday, March 28, 2013

Se redeschide Orange shop din Băneasa Shopping City


Începând de vineri, 29 martie, Orange redeschide magazinul din Băneasa Shopping City. Acesta este situat la etajul 1 şi este deschis pe durata întregii săptămâni, inclusiv în weekend, între 10:00 – 22:00.


Magazinul a fost extins şi modernizat, având acum o zonă interactivă de prezentare mai mare, în care posterele au fost înlocuite cu afişe digitale, iar zona de afişare a telefoanelor de ultimă generaţie include ecrane digitale pe care rulează filme de prezentare ale smartphone-urilor. 

Thursday, March 21, 2013

Lumia 920 Windows Phone - review

Ce-aș vrea să văd pe Windows Phone 8? Mai multe aplicații, mai multe jocuri, mai ales chestiile care există deja pe alte platforme. Tot nu există Instagram, decât cu o aplicație third-party care nu-ți permite să votezi pozele. Doar să le vezi și să le încarci pe ale tale. 
Mai multe in review-ul Lumia 920...

Tuesday, March 19, 2013

Samsung GALAXY S 4 - Momente prețioase – Oferă mai multe bucurii


O viață bogată este plină de momente importante, iar cu GALAXY S 4 le poţi surprinde și împărtăși. GALAXY S 4 are primul display Full HD Super AMOLED din lume, pentru o vizualizare a imaginilor în cele mai bune condiții. Ecranul de 5 inci și 441 ppi oferă imagini de o calitate uimitoare. GALAXY S 4 folosește, de asemenea, noul Gorilla Glass 3 al Corning, ceea ce-l face un bun însoțitor pentru toate momentele importante din viaţă.

Monday, March 18, 2013

Tot ce vrei sa stii despre Blackberry Z10

Terminalul aduce cu adevărat Blackberry în lumea touchscreen, după eșecul Storm, care a fost un proiect ratat. Blackberry Z10 are într-adevăr toate ingredientele unui succes. Ei trebuie acum să dezvolte baza de conținut: aplicații, muzică digitală, filme, jocuri. 

Wednesday, March 6, 2013

Samsung Galaxy S4 - lansare oficiala pe 14 martie 2013

Samsung Galaxy S4 va fi lansat pe 14 martie. Am sa incerc sa scriu live, ca de obicei, pe ComputerBlog.ro. Detaliile telefonului Samsung sunt aici
Detalii privind lansarea oficiala pe 14 martie sunt aici.

Yota Devices - YotaPhone - dual screen

O companie rusă care și-a dezvoltat propriul concept de smartphone - Yota Phone. Pe o față are un LCD de 4.3” cu rezoluție 1280×720, iar pe spate are ecran de e-reader, tot de 4.3”, alb-negru. Când citești ceva folosești ecranul alb-negru, iar bateria ține mult și bine.
Detalii despre proiect sunt si aici.

Optimus F5 si F7 - telefoane 4G

Optimus F5 și F7. Primul este un model cu display IPS de 4.3 inch, procesor dual-core de 1.2 GHz și baterie de 2.150 mAh. Optimus F7 are un display IPS cu diagonala de 4.7 inch, procesor dual-core de 1.5GHz, baterie extinsă de 2.540 mAh. La nivel global, lansarea modelului LG Optimus F5 va începe în Europa în trimestrul al doilea, fiind urmată de lansarea modelului Optimus F7, pe o serie de piețe selectate. Data și prețul acestor modele vor fi comunicate ulterior.