Wednesday, May 23, 2012

Ambasadorul Samsung pune Galaxy Note la treaba


David Beckham demonstrează specificaţiile unice ale GALAXY Note, prezintă talentul incredibil la fotbal al lui Beckham în timp ce acesta reproduce „Oda bucuriei” de Beethoven prin lovirea unor mingi de fotbal de un perete format din tobe, cu o înălţime de aproximativ 4,5 m. Beckham foloseşte display-ul mare al GALAXY Note pentru a-şi plănui mişcările. Mai mult, acesta foloseşte S Pen pentru a da un autograf pe o fotografie şi o postează pe pagina lui Facebook.

„Sunt încântat să colaborez cu Samsung în postura acestuia de sponsor oficial al Jocurilor Olimpice Londra 2012 în oraşul meu”, a declarat Beckham. „Sper ca toată lumea să se bucure şi să aibă o experienţă a Jocurilor Olimpice aşa cum nu a mai avut până acum.”

De asemenea, Samsung va oferi pachetul de upgrade Premium Suite tuturor utilizatorilor de GALAXY Note pentru o mai bună experienţă a acestora când folosesc dispozitivul. Pachetul de software Premium Suite include aplicaţii avansate de scriere, instrumente menite să sporească productivitatea şi upgrade Android 4.0. Update-ul a fost lansat în Germania pe 10 mai şi va fi introdus treptat şi în celelalte regiuni.
GALAXY Note introduce o nouă categorie revoluţionară de dispozitive mobile. Păstrând portabilitatea unui smartphone, display-ul mare captivant şi abilităţile avansate de scriere, oferă noi posibilităţi de creare, redând şi împărtăşind conţinut cu spontaneitate într-un mod unic. GALAXY Note continuă să câştige popularitate în rândul utilizatorilor, recent depăşind 5 milioane de unităţi vândute la doar cinci luni de la lansarea sa.

Samsung, partenerul Jocurilor Olimpice pentru echipamentul de comunicaţie wireless în întreaga lume, va prezenta cele mai nou smartphone-uri, inclusiv GALAXY Note, în Satul Olimpic (Olympic Village) şi în Londra pe durata Jocurilor Olimpice Londra 2012 şi a Jocurilor Paralimpice.  

GALAXY Note – Videoclipul complet cu David Beckham poate fi vizionat la :

No comments:

Post a Comment