Monday, December 10, 2012

Review HTC Windows Phone 8X

 HTC 8X are un display cu diagonala de 4,3 inchi, este foarte echilibrat deși îmi plac terminalele mai mari, ăsta stă foarte bine în mână și în buzunar. Panelul este Super-LCD 2, are o rezoluție HD, 1280×720 pixeli, densitate de 342 ppi, adică oferă imagini de o calitate foarte-foarte bună.



 Procesorul este puternic și echilibrat, un Snapdragon S4 dual-core la 1,5GHz. Dispune de 1GB de RAM și stocare de 16GB integrată, dar fără slot de carduri. Acceleratorul grafic este Adreno 225, unul de nivel mediu. 

Thursday, December 6, 2012

Terminalul Nokia Lumia 620 bazat pe Windows Phone 8

Nokia Lumia 620 va fi disponibil în mai multe culori, precum: verde lime, portocaliu, magenta, galben, cyan, alb şi negru. Preţul estimativ pentru Nokia Lumia 620 este de aproximativ 249 USD, fără taxele şi subvenţiile aplicabile. Vânzările vor începe în ianuarie 2013 pe pieţele din Asia, urmate de Europa şi Orientul Mijlociu şi restul pieţelor.

Sunday, December 2, 2012

ZTE Z5 - Full HD de 5 "


Seria de telefoane ZTE premium se va numi Nubia. Nu știu exact dacă modelul de top se va numi chiar ZTE Nubia Z5, dar este posibil.ZTE Z5 este un smartphone premium al producătorului chinez, cu care vrea să cucerească piața occidentală. Știm că are display de 5 inchi.

Huawei Honor 2


Huawei Honor 2 vine să confirme creșterea companiei chineze pe zona smartphone Android.  Are display de 4.5 inchi HD, cu rezoluție 1280×720 pixeli și densitate de 326 ppi. Procesorul este quad-core la 1,4GHz, ceva dezvoltat de ei in-house, după modelul Samsung.  Este același SoC folosit la Huawei D1 Quad XL. CITEȘTE despre Huawei Honor 2>>


Thursday, November 22, 2012

Telefoane mobile la oferta de Black Friday

Telefoane mobile la oferta de Black Friday, cu reduceri impresionante, puteți gasi in acest magazin online sau daca nu va place veti putea gasi unele si aici (click).
De asemenea, veti putea gasi pe blog totul despre ofertele de Black Friday>>

Wednesday, November 7, 2012

Review in romana cu Samsung Galaxy Note II

Am scris deja review-ul cu Samsung Galaxy Note 2, cel mai mare smartphoneși cel mai dotat din punct de vedere tehnologic. Merita sa-l cititi aici.

 Dacă îl vreți la liber va trebui să scoateți din buzunar tocmai 2.649,99 lei Samsung Galaxy Note II   review, la eMAG. Iar modelul anterior, Samsung Galaxy Note, nu este cu mult mai ieftin: 2.139,99 lei.

Monday, October 15, 2012

Galaxy S3 in culorile maro si gri

Cum va place Samsung Galaxy S3: Maro (brown)http://goo.gl/O9rMC sau Gri (gray) http://goo.gl/yGDMt ?

LG Nexus - smartphone Google

Se confirmă și informațiile anterioare: va fi un terminal similar cu LG Optimus G, dar adaptat pentru seria Nexus. Mi se pare că preia din design-ul curbat al lui Galaxy Nexus, în timp ce LG Optimus G pare mai dreptunghiular. 


Samsung: Galaxy Music


Samsung se pare că atacă cu acest model zona low-end, pentru că are detalii tehnice mediocre, practic nu are un atuu, orice Galaxy are player de muzică, chiar dacă fără tastă dedicată. Samsung Galaxy Music promite sunet de calitate dar fără să enumere vreo tehnologie specială sau să includă măcar căști speciale. 

HTC 8x - Windows Phone 8

HTC 8X are un display cu diagonala de 4,3 inchi cu rezoluție 1280×720 pixeli, densitate de 341 ppi, adică va oferi imagini de o calitate foarte bună. Procesorul este de asemenea bun, un dual-core la 1,5GHz, Snapdragon S4. Probabil cu optimizările software de la Microsoft se va mișca excelent și vei putea face treabă cu el foarte ok. Bateria ar trebui să țină o zi, deși este destul de mică.

LG Optimus G

LG Optimus G va fi primul smartphone comercial şi global care va dispune de procesorul Snapdragon S4 Pro (APQ8064) cu CPU Quad-Core Krait, tehnologie LTE şi accelerator grafic Adreno 320. Snapdragon S4 Pro rulează la o frecvenţă de 1,5 Ghz şi dispune de funcţia Asynchronous Symmetric Multiprocessing (aSMP), care permite fiecărui nucleu să pornească sau să se oprească independent, astfel încât se obţine performanţă maximă şi o viaţă a bateriei mai bună. Adreno 320 este de peste 3 ori mai rapid decât Adreno 225, care putea fi găsit în procesoarele Snapdragon precedente.

Tuesday, September 4, 2012

Samsung Galaxy Note 2 - pret

Samsung Galaxy Note II va veni la teste abia spre finalul anului. Cam așa se mișcă lucrurile în România. Oricum, prețul său va fi mare. Dacă zvonurile sunt reale, Samsung Galaxy Note II va ajunge în magazine la un preț între 2.900 și 3.300 de lei în funcție de magazin și de politicile sale. La ocazie, probabil că prețul va fi mai mic.

Monday, August 6, 2012

Samsung Galaxy Y Hello Kitty

Samsung Galaxy Y S5360 Hello Kitty are un touchscreen TFT cu diagonala de 3 inci, cu o rezoluţie de 240 x 320 pixeli. Terminalul dispune de o cameră foto de 2 megapixeli şi înregistrare video.



Tuesday, July 10, 2012

Cosmote No Limit

 Cosmote No Limit include comunicare nelimitată de voce, SMS, video şi imagini – pentru abonații companiei - la un preț de 31 de euro pe lunăCosmote No Limit le oferă clienţilor comunicare de voce nelimitată (minute naţionale şi internaţionale în zona 1, minute în reţea, minute pentru apel video şi minute către reţeaua Romtelecom), comunicare prin mesaje nelimitată (SMS-uri şi MMS-uri în reţea) şi 500 MB trafic de date, totul pentru o interacţiune continuă, fără griji, cu oricine îşi doresc, oricând îşi doresc şi oricât de mult îşi doresc.

Monday, July 9, 2012

Samsung Star 3

Samsung Smart 3 S5220 este cea mai nouă generație. Ecranul Samsung Smart 3 este QVGA cu diagonala de 3”, camera foto de 3,2 megapixeli, are tehnologie WiFi 802.11.
Samsung Star 3 are si varianta dual SIM.

Tuesday, June 12, 2012

Galaxy S3 review & pret

Am terminat review-ul cu Samsung Galaxy SIII, la care am scris 24 de ore si mai bine. Sper sa va placa.
Am trecut in revista fiecare detaliu si fiecare functie a telefonului, dar tot mai am cateva chestii de analizat.


Nokia 808 PureView îmbină un senzor mare, de înaltă rezoluţie, la 41 megapixeli, tehnologie optică Carl Zeiss şi tehnologia de oversampling dezvoltată de Nokia. Rezultatul constă în imagini extrem de clare, până la cele mai mici detalii, performanţă superioară în condiţii de iluminare scăzută şi capabilitatea de a salva imagini ca fişiere de dimensiuni reduse pentru expedierea prin email, MMS sau distribuirea în reţele de socializare.

Monday, June 11, 2012

iOS 6 confirmat de Apple

iOS 6 a fost confirmat oficial in seara asta la WWDC 2012. iOS 6 a fost confirmat oficial de reclamele instalate de Apple. Oficial, nu știm mai nimic, doar că Apple a renunțat la Google Maps, chestie care se va re-confirma după noul iPad și în noul iOS 6. Apple va folosi noi hărți dezvoltate intern, combinate cu imagini 3D, după ce a achiziționat trei companii specializate în hărți digitale și tridimensionale.

 

Tuesday, June 5, 2012

Xperia S - pareri, pret, detalii tehnice

Ca hardware Sony Xperia S este la același nivel cu terminalele de top ale momentului. Concurează cu orice Galaxy sau One de la egal la egal chiar dacă nu este quad-core. La multe capitole este chiar peste competiție. Dar Sony au două probleme de rezolvat – sper – cât mai repede.


Friday, May 25, 2012

Specificațiile Samsung GALAXY Beam



Rețea
HSPA 14.4/5.76 850/900/1900/2100
EDGE/GPRS 850/900/1800/1900
SO
Android 2.3 (Gingerbread)
Display
4.0” 480x800 (WVGA) TFT
Procesor
U8500 (Dual 1.0GHz)
Cameră
5MP AF + 1.3MP / Blitz
Video
MPEG4, H.263, H.264, WMV, DivX

Înregistrare/Playback: 720p@30fps
Audio
MP3, AAC, AAC+, eAAC+, WMA
Conectivitate
BT 3.0+HS, 802.11 b/g/n 2.4GHz, MicroUSB, USB 2.0, 3.5mm Ear Jack
Aplicații PC
Kies 2.0
Memorie
6Gb RAM + 8GB Memorie internă, slot MicroSD (până la 32GB)
Dimensiune
64.2 x 124 x 12.5mm, 145.3 g
Baterie
2000 mAh

Wednesday, May 23, 2012

Ambasadorul Samsung pune Galaxy Note la treaba


David Beckham demonstrează specificaţiile unice ale GALAXY Note, prezintă talentul incredibil la fotbal al lui Beckham în timp ce acesta reproduce „Oda bucuriei” de Beethoven prin lovirea unor mingi de fotbal de un perete format din tobe, cu o înălţime de aproximativ 4,5 m. Beckham foloseşte display-ul mare al GALAXY Note pentru a-şi plănui mişcările. Mai mult, acesta foloseşte S Pen pentru a da un autograf pe o fotografie şi o postează pe pagina lui Facebook.

Samsung Omnia M

Samsung Omnia M (model: GT-I8350) include de asemenea o parte din noile funcții și aplicații dezvoltate de Samsung. De exemplu ChatOn, sau și mai interesant, AllShare. Pentru pasionații de muzică, Music Hub oferă funcția Smart DJ care generează în mod automat playlist-urile potrivite stării utilizatorului.

Galaxy S2 cu ICS

Există o ediție nouă Samsung Galaxy S2 care vine la pachet cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Se poate spune orice despre Samsung, dar nu poți nega că au avut mega-succes cu seria Galaxy.

Review cu One X

Mi-am permis să laud One X încă dinainte de lansare, doar pe baza specificațiilor, iar acum pot spune că nu sunt deloc dezamăgit.
Este un smartphone puternic, rezistent și care culmea, arată cel mai bine din seria de noi telefoane lansate pînă acum. Fiecare funcție pe care am testat-o a funcționat ok, ceea ce pentru lumea smartphone chiar este o premieră. De-asta cred că merită lăudat deși nu sunt plătit pentru asta și nici nu am vreo relație specială cu cei de la HTC.



Dar acum am scris si un review HTC One X.

Thursday, May 3, 2012

Galaxy S3 - Interacțiunea naturală

Samsung GALAXY S III revoluționează interacțiunea dintre dispozitiv și utilizator. Atât de inteligent încât îți poate detecta trăsăturile feţei, vocea și gesturile, GALAXY S III se adaptează la utilizatorul individual, pentru a oferi o experiență de utilizare comodă. Cu funcția inovatoare „Smart stay”, GALAXY S III recunoaște modul în care este utilizat telefonul – de la citirea unor ebook-uri la navigare web - prin detectarea ochilor utilizatorului cu ajutorul camerei frontale. În plus, menține o luminozitate ridicată a ecranului, pentru o vizualizare superioară a conținutului.

Galaxy S3 - live text

Live text de la lansarea oficiala Samsung Galaxy S3 puteti vedea accesand acest L.I.N.K.>.>.

Thursday, April 19, 2012

Telefoane HTC


Telefoane HTC de la A la Z - modele de telefoane HTC noi si vechi - informatii si detalii, preturi telefoane HTC si de asemenea review la cateva modele de telefoane HTC.

Wednesday, April 18, 2012

HTC ONE X - detalii

HTC One X oferă o navigare extrem de rapidă pe internet datorită procesorului quad-core de 1,5 GHz, având o viteză de download de 21 Mbps şi de 5,76 Mpbs pentru upload.

Thursday, March 29, 2012

Nokia: telefon Qualcomm Fluid

Nokia Fluid este un telefon mobil cu Windows Phone care urmează să fie lansat cu chipset Qualcomm Fluid (Snapdragon 7×30 PDP).

Copaci contra telefoane

Breaking news: Din 31 martie și pînă în septembrie 2012, pentru orice telefon mobil sau accesoriu de telefon reciclat în magazinele Cosmote sau Germanos, compania se angajează că va planta un copac.
Terminalul Motorola Motoluxe are display de 4 inchi (480 x 854 pixeli), cameră foto de 8 megapixeli, procesor dual-core la 800 MHz, Android 2.3.
Motorola Motoluxe este prevazut cu Social Graph şi Activity Graph. Social Graph învaţă care sunt cele mai importante persoane pentru tine şi îţi populează ecranul cu iconiţele lor. Cu cât comunici mai mult cu cineva, cu atât mai mare devine iconiţa lui pe ecranul principal. Pe de altă parte, Activity Graph îţi oferă access rapid la aplicaţiile tale favorite, axându-se pe cele pe care le utilizezi mai des. Muzica ta preferată şi fotografiile sunt la dispoziţia ta prin intermediul Music Now şi Smart Gallery. Citește despre Motorola Motoluxe>>

Wednesday, March 21, 2012

Noul iPhone

Următorul iPhone, care este foarte posibil să se numească doar “noul iPhone”, ar trebui să aducă o serie de tehnologii. iPhone are nevoie de un ecran mai mare. Toată lumea a lansat terminale smartphone cu ecrane de dimensiuni mai mari, iPhone a rămas la 3,5 inchi. Probabil vor trece doar la 4 inchi. Și ar trebui să aibă de asemenea rezoluție mai mare, posibil peste 720p.
Procesorul va fi obligatoriu A5X. Dacă iPhone 4S a venit tot cu A5, acum este timpul pentru noua generație – un procesor puternic cu grafică quad-core. Camera foto va fi clar mai bună.

Sony Xperia Neo L

Sony Xperia Neo L este un smartphone cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich anunțat doar pentru piața din China.  Sony Xperia Neo L are ecran este de 4 inci, cu rezoluție 854×480 pixeli, procesor de 1GHz, 512 MB de RAM, cameră foto cu senzor de 5 megapixeli și cu filmare HD (720p).

Samsung Galaxy S3 - poze, detalii

Ne pregătim de lansarea Samsung Galaxy SIII. Azi au apărut primele poze  cu noul device. Imaginile sunt aici.
Despre procesor se zice că este Exynos 4412.


PayPal Here

PayPal Here este noua soluţie de plăţi mobile care permite companiilor mici să accepte aproape orice formă de plată, spun oficialii companiei.  Pentru moment, PayPal Here este folosit de o serie de comercianţi din Statele Unite, Canada, Australia şi Hong Kong, urmând să fie disponibil la scară naţională în aceste ţări începând cu luna aprilie şi, ulterior, să fie extins şi în alte ţări. Tot din aprilie, PayPal Here va fi disponibil şi pentru smartphone-urile Android.


Friday, March 16, 2012

Aplicatii pentru iPhone


Operatorii de telefonie mobilă au aplicații pentru iPhone. La Vodafone se cheamă MyVodafone și aduce informațiile din cont. Ba au și o aplicație metro cu starea vremii. Orange are aplicația Contul Meu, la fel cu informații despre factură și altele asemenea.

Evident, sunt câteva aplicații clasice, Ataxi care e uneori chiar utilă, de asemenea, există cele realizate de bănci. 

Publicitate pe telefoane

Google tocmai a patentat o tehnologie care permite servirea de reclame în ring-back. Suni pe cineva și asculți reclama înainte să răspundă. Dacă ai activat ring-back, omul care te sună în loc să audă “țîr-țîr” aude melodia aleasă de tine.

HDD pentru telefoane

HDD pentru telefoane, compatibil cu gadgeturile Apple, dar și cu Kindle Fire. Nu e clar dacă merge pe alte tablete sau telefoane Android, aplicația Android este pe Amazon Appstore.
Kingston Wi-Drive de 16GB costă 160 de lei, iar celălalt dublu. Părerea mea este că la banii ăștia îți transferi fișierele pe computer, prin cablu și cu asta basta. Iar dacă vrei să plimbi datele, le ții pe telefon. Sau pe laptop.

Wednesday, March 14, 2012

Xperia sola de la Sony cu funcţia magică “floating touch”



Sony Mobile Communications anunţă noul model Xperia sola, cea mai recentă lansare din portofoliul de telefoane Android. Alături de tehnologiile Sony care se regăsesc deja în gama Xperia, sola prezintă pentru prima dată pe smartphone-uri  tehnologia  floating touchTM, care le permite utilizatorilor să  navigheze pe internet fără a atinge ecranul tactil, doar prin plimbarea degetului deasupra acestuia.

Totodată, Xperia sola e dotat cu tehnologie NFC (Near Field Communication) şi vine împreună cu două accesorii SmartTags, mici token-uri pe bază de tehnologie NFC ce pot fi programate pentru a lansa comenzi şi aplicaţii predefinite.


Tuesday, March 13, 2012

Xperia sola cu touscreen diferit

Japonezii au prezentat azi Sony Xperia sola, un terminal smartphone Android cu design special și o nouă tehnologie touchscreen botezată "floating touch".
Citește despre Sony Xperia sola >>

Wednesday, March 7, 2012

Apple iPad - generatia 3


Tim Cook a fost pe scenă și a lansat oficial noul iPad.
Tim Cook Noul iPad   lansat oficial
Noul șef Apple vorbește despre “era post-PC”. Produsele noi au generat anul trecut 76% din veniturile Apple, s-au vândut 172 de milioane de unități. “Avem trei produse: iPod, iPhone și iPad și suntem norocoși că le avem pe toate trei”, zice Cook. Avantajul Apple stă tocmai că este cu un pas înaintea tuturor în era post-PC, apreciază el. Lanțul retail a jucat un rol important pentru compania americană.

Saturday, March 3, 2012

Samsung GALAXY S II - „Best Smartphone” la Mobile World Congress 2012

Smartphone-ul Samsung GALAXY S II, cu sistem de operare Android, este recunoscut pentru performanţele impresionante şi pentru experienţa vizuală remarcabilă oferită prin intermediul display-ului Super AMOLED Plus.
 Samsung GALAXY S II a primit titlul de „Best Smartphone” din partea GSMA, o organizaţie care reprezintă interesele industriei de comunicaţii mobile în întreaga lume şi găzduieşte evenimentul Mobile World Congress din Barcelona.

Orange: o experienţă de roaming simplă, transparentă şi eficientă

Orange anunţă o serie de noi iniţiative prin care doreşte să ofere clienţilor o experienţă de roaming mai simplă, mai transparentă şi mai eficientă. Acestea cuprind o nouă ofertă combinată de voce, SMS şi date mobile, o nouă aplicaţie de roaming, precum şi o limită de trafic şi o alertă text de roaming în cazul folosirii acestui serviciu în afara Uniunii Europene.



Angry Birds au fost trimise in spaţiu

Samsung şi Rovio au anunţat astăzi colaborarea în ceea ce priveşte lansarea noului joc Angry Birds Space. Cele două companii, lideri în domeniul dispozitivelor mobile, respectiv în cel al jocurilor pentru dispozitive mobile, colaborează pentru lansarea noului titlu al celei mai de success francize de jocuri pentru dispozitivele mobile.

Samsung GALAXY Beam dă tonul distracției


Samsung GALAXY Beam este un smartphone cu proiector care permite utilizatorilor să afișeze conținutul multimedia oriunde s-ar afla, pe un ecran mare și luminos.

Intel extinde portofoliul smartphone

Intel extinde portofoliul smartphone: clienţi şi produse noi, software şi servicii de ultimă generaţie Intel anunţă noi colaborări pe segmentul smartphone cu Orange, Lava, ZTE şi Visa Intel prezintă noi smartphone-uri SoC şi echipamente de comunicaţii MOBILE WORLD CONGRESS, Barcelona, Spania, 28 februarie 2012 – Paul Otellini, Preşedinte şi CEO al Intel, a prezentat o serie de planuri care vizează extinderea portofoliului de produse smartphone al companiei şi a oferit informaţii despre colaborările strategice cu Orange, Lava International Ltd., ZTE şi Visa.


NVIDIA împreună cu HTC anunţă noul HTC One X cu procesor quad-core

NVIDIA anunţă lansarea noului telefon HTC One X, dotat cu procesorul quad-core NVIDIA Tegra 3, cu arhitectură “4-PLUS-1”. Acest model reprezintă rezultatul primei colaborări dintre cele două companii. Procesorul NVIDIA Tegra 3 beneficiază de o arhitectură quad-core unică, “4-PLUS-1” care oferă un nivel de performanţă impresionant şi o durată sporită de funcţionare a bateriei.


Primele telefoane bazate pe procesorul Tegra 3

NVIDIA anunţă, în cadrul Mobile World Congress primele telefoane dotate cu procesorul NVIDIA Tegra3, incluzând telefoane precum HTC One X, LG Optimus 4X HD, ZTE Era, smartphone-ul Fujitsu si K-Touch Treasure V8. Noua versiune Tegra 3, destinată telefoanelor, poate atinge frecvenţe de până la 1.5 GHz.

Smartphone Orange cu tehnologie Intel

Orange a anunţat astăzi, în cadrul Mobile World Congress Barcelona, lansarea unui nou smartphone de înaltă performanţă, prevăzut cu tehnologie Intel ce oferă cele mai noi caracteristici şi experienţe de divertisment. Lansarea oficială va avea loc în vară în Europa şi, pentru început, telefonul va fi disponibil clienţilor din Marea Britanie şi Franţa.

Nokia Asha, terminale mobile tot mai inteligente


Nokia continuă să estompeze graniţele dintre terminalele cu capabilităţi de bază şi smartphone-uri, prin lansarea a trei noi terminale Asha pentru utilizatorii care doresc să lucreze, să înveţe şi să se joace. Creat pentru consumatori urbani şi antreprenori, Nokia Asha 302 este un dispozitiv cu tastatură QWERTY premium. Oferă o experienţă de lucru mobilă, cu push email, calendar şi sincronizarea contactelor cu suport Mail for Exchange – o capabilitate nouă oferită de terminalele Nokia S40.

Portofoliul Lumia se extinde


Nokia şi-a extins gama de produse cu Windows Phone prin introducerea noului Nokia Lumia 610, cel mai accesibil terminal Lumia lansat până acum şi intenţionează să extindă şi disponibilitatea Lumia 900, premiat în industrie, pe mai multe pieţe din afara SUA.

Nokia 808 PureView


Nokia deschide astăzi o nouă eră în domeniul tehnologiei foto pentru smartphone-uri din segmentul premium. Nokia 808 PureView este primul smartphone cu tehnologia exclusivă de prelucrare a imaginilor Nokia PureView, care va permite integrarea unei game largi de experienţe foto de înaltă calitate pe produse Nokia în următorii ani. 

Allview Mobile la Mobile World Congress Barcelona 2012

Allview Mobile participa la cel mai important eveniment international dedicat tehnologiei comunicatiilor mobile, Mobile World Congress Barcelona 2012, care se desfasoara in perioada 27 februarie - 01 martie. In cadrul acestui eveniment, Allview anunta actualizarea sistemului de operare la Android 4.0 pentru gama de tablete AllDro Speed, fiind prima companie romaneasca care va introduce Android 4.0.3 pe dispozitivele sale.


Friday, March 2, 2012

HTC Sensation XE by Dr Dre

HTC Sensation XE are noi dotari hardware si tehnologie audio Beats by Dr. Dre. Are procesor dual core la 1,5 GHz, in rest cam aceleasi specificatii ca si primul Sensation. HTC Sensation XE are tehnologia audio Beats (inclusiv casti in-ear) asigura bass-ul puternic, redarea mai bine definită a vocii și claritatea.

Tuesday, February 21, 2012

Telefon Nokia Lumia ieftin

Nokia Lumia 610 ar urma să aibă un preț de referință de circa 250 de euro. The Next Web speculează că Tango ar putea să nu fie de fapt un upgrade, ci un downgrade pentru telefoane mobile ieftine. Nokia Lumia 610 a trecut prin niște teste la autorități de reglementare în Indonezia, chiar dacă telefonul Nokia nu este deocamdată confirmat oficial.

Smartphone Android Panasonic

Telefonul Panasonic este un smartphone cu Android, ei au câteva modele interesante, dar pentru piața japoneză. Acum revin pe bătrânul continent cu un telefon cu ecran OLED de 4,3 inchi, rezoluție 960×540 de pixeli, subțire și cu un design remarcabil. Panasonic Eluga are o greutate de 103 grame și o grosime de 7,8mm. Telefonul va folosi un procesor Texas Instruments OMAP 4430 tactat la 1GHz, o cameră foto de 8MP, stocare internă de 8GB, va oferi suport NFC și va rula Android 2.3 la lansare, actualizarea la Ice Cream Sandwich urmând să vină în cursul verii.

LG Optimus VU:

LG a confirmat azi oficial lansarea Optimus Vu.
Pe lângă HDMI (High Definition Multimedia Interface) şi DLNA (Digital Living Network Alliance), Optimus Vu: vine cu o cameră foto de 8 mega-pixeli. Deşi va rula iniţial pe sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread, o versiune updatată de Android 4.0 Ice Cream Sandwich este deja în lucru. Optimus Vu: va fi introdus în Coreea din luna martie 2012. Sursa LG Optimus VU:

Optimus Tag – specificaţii

Procesor 1.2GHz Dual-Core Display: 4.3-inci (800 x 480) IPS Memorie: 16GB eMMC Cameră: 5.0MP cu AF-LED Flash & 1.3MP (cameră frontală) OS: Android 2.3 Gingerbread Baterie: 1,700mAh Altele: LG Tag+, MHL(Mobile High Definition Link), DLNA(Digital Living Network Alliance) Citeste despre LG Optimus Tag – specificaţii

ZTE Mimosa X

ZTE Mimosa X, un smartphone realizat împreună cu Nvidia și care poartă brandul companiei americane fiind dotat cu diverse componente Nvidia. Mimosa X va fi prezentat la Mobile World Congress 2012 și vine cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Este realizat pe chipset-ul Tegra 2, dar are și un modem Icera 450 HSPA+ de la Nvidia.

Galaxy Mini 2

Galaxy Mini 2 are de asemenea cameră foto cu senzor de 3 megapixeli, player de muzică digitală, tehnologie Bluetooth și WiFi, USB 2.0, slot de carduri de memorie microSD, plus 4GB de memorie internă deja încorporată. Sistemul de operare Android vine cu interfața Samsung TouchWiz, iar de data asta include tehnologie broadband HSDPA. Samsung Galaxy Mini 2 va fi lansat inițial în Franța.

Samsung Galaxy Ace 2

Samsung Galaxy Ace 2 este la fel, un upgrade pentru mini-telefonul lansat anul trecut, Galaxy Ace.
Telefonul vine cu ecran de 3,8 inchi, cu rezoluție WVGA, respecitv 800×480 pixeli, procesor la 800 MHz, nici aici nu spun dacă este dual-core sau nu. Camera foto are însă un senzor de 5 megapixeli.

Sunday, February 12, 2012

Despre iPad 3

Dan Dragomir scrie despre iPad 3 pe www.computerblog.ro. Sursele vorbesc despre un eveniment oficial Apple, în prima săptămână din martie, în cadrul căruia va fi lansată tableta. În rest, zvonurile continuă povestea lansată mai demult. Ecran de același dimensiuni, dar rezoluție retina sau ceva gen 2548×1536 pixeli. Procesor mai puternic cu cip grafic mai performant. Este posibil să fie mai subțire decât versiunea de anul trecut.

Monday, February 6, 2012

Lumia 800 alb

Nokia a prezentat deja prima versiune albă a lui Lumia 800, modelul său de top cu Windows Phone în acest moment. Era disponibil doar pe negru, albastru sau maro pînă în prezent. Finlandezii au vândut un milion de bucăți, dar trebuie ținut cont de faptul că nu este disponibil pe toate piețele.