Wednesday, September 25, 2013

iPhone 5S - pret, pareri, comparatii, detalii

iPhone 5S a ajuns la review, iar primele articole sunt pozitive. iPhone 5S este interesant mai ales datorită noului procesor mai puternic și a acceleratorului grafic demn de cele mai puternice jocuri video. Camera foto are un senzor de dimensiuni mai mari. Pe de altă parte are același ecran de 4 inch, cu aceleași caracteristici. Toată lumea spune că ecranul este prea mic.

Smartphone Philips cu Android

Noile smartphones Philips cu Android revin în România. Din păcate nici aici nu mai legătură cu firma olandeză, doar brandul este utilizat de China Electronics Corporation (CEC). Gama de smartphone utilizează Android și a primit brandul Xenium. Deocamdată au anunțat oficial două modele, W536 și W832.

Telefoane Nokia noi: 825 si 1520

Telefoane Nokia Lumia noi: 825 si 1520. Nokia Lumia 1520 ar putea fi următorul model de smartphone Windows Phone cu ecran de mari dimensiuni. Nokia Lumia 825 e un model de smartphone quad-core și cu ecran mare, pentru cei care caută o soluție mobilă mai puternică. Din păcate Nokia nu mai există acum, telefoanele fiind produse de Microsoft.

Huawei Honor 3

Huawei Honor 3 are un display de 4,7 inch, 720p cu tehnologie touch “in-cell”. Este rezistent la apă, la praf și lovituri. Procesorul este quad-core la 1,5 GHz, are 2GB de RAM vine cu Android 4.2 și cameră foto de 13 megapixeli. Capacitatea de stocare este de 8 GB plus slot pentru carduri.

Descoperă Huawei Honor 3 >>>

LG G2 in Romania

LG G2 a fost prezentat oficial in Romania si a fost la cateva teste. Abia astept sa ajunga si la mine. Arata spre Galaxy S4, dar dotarile hardware sunt mai bune.

Wednesday, September 4, 2013

Samsung GALAXY Note 3

Samsung GALAXY Note 3 oferă un ecran mai mare și optimizat pentru cea mai bună experiență de vizualizare și multitasking, iar în ceea ce privește S Pen introduce o serie de îmbunătățiri ce fac utilizarea zilnică mai ușoară și mai rapidă.