Tuesday, February 19, 2013

HTC One


Disponibil în culorile argintiu şi negru, designul unibody elegant face ca terminalul să fie uşor şi confortabil de manevrat şi scoate în evidenţă tehnologia unică a antenei HTC, care îi ajută pe utilizatori să obţină un semnal puternic. Ecranul rezistă la zgârieturi, reduce reflexia luminii şi dispune de o rezoluţie impresionantă de 468ppi, oferind culori naturale şi bogate.



Noul HTC One va fi disponibil, prin intermediul a mai mult de 185 de operatori mobili şi retaileri, în mai mult de 80 de regiuni şi ţări, începând cu luna martie. Pentru mai multe informaţii şi pentru precomenzi, vă rugăm să vizitaţi http://www.htc.com.

Monday, February 18, 2013

LG prezintă OPTIMUS G PRO, primul smartphone Full HD

LG prezintă cel mai nou model de smartphone din familia G, OPTIMUS G PRO, care este lansat în această săptămână în Coreea. Având cel mai mare display încorporat pe un smartphone LG, noul Optimus G Pro include tehnologia 4G LTE, un ecran cu display IPS Full HD de 5.5 inci și cele mai noi funcții pentru interfața de utilizare, fiind special creat pentru a răspunde cererii tot mai mari a consumatorilor pentru ecrane mari.

Thursday, February 7, 2013

iPhone de 4.8 inch

Apple pregătește un iPhone cu display de 4.8 inchiModelul de 4.8″ (zis, iPhone Math) este diferit de iPhone 5S, care ar fi un mic update față de anul anterior. De asemenea, se zvonește că lansarea va fi (iar) în iunie. 

Smartphone HTC M7

HTC M7 este următorul hit pregătit de taiwanezi, succesorul lui One X, cel mai popular smartphone al lor din 2012. Au apărut doar detaliile tehnice ale lui M7, dar putem povesti un pic despre ele și despre planurile de viitor.