Monday, October 15, 2012

Galaxy S3 in culorile maro si gri

Cum va place Samsung Galaxy S3: Maro (brown)http://goo.gl/O9rMC sau Gri (gray) http://goo.gl/yGDMt ?

LG Nexus - smartphone Google

Se confirmă și informațiile anterioare: va fi un terminal similar cu LG Optimus G, dar adaptat pentru seria Nexus. Mi se pare că preia din design-ul curbat al lui Galaxy Nexus, în timp ce LG Optimus G pare mai dreptunghiular. 


Samsung: Galaxy Music


Samsung se pare că atacă cu acest model zona low-end, pentru că are detalii tehnice mediocre, practic nu are un atuu, orice Galaxy are player de muzică, chiar dacă fără tastă dedicată. Samsung Galaxy Music promite sunet de calitate dar fără să enumere vreo tehnologie specială sau să includă măcar căști speciale. 

HTC 8x - Windows Phone 8

HTC 8X are un display cu diagonala de 4,3 inchi cu rezoluție 1280×720 pixeli, densitate de 341 ppi, adică va oferi imagini de o calitate foarte bună. Procesorul este de asemenea bun, un dual-core la 1,5GHz, Snapdragon S4. Probabil cu optimizările software de la Microsoft se va mișca excelent și vei putea face treabă cu el foarte ok. Bateria ar trebui să țină o zi, deși este destul de mică.

LG Optimus G

LG Optimus G va fi primul smartphone comercial şi global care va dispune de procesorul Snapdragon S4 Pro (APQ8064) cu CPU Quad-Core Krait, tehnologie LTE şi accelerator grafic Adreno 320. Snapdragon S4 Pro rulează la o frecvenţă de 1,5 Ghz şi dispune de funcţia Asynchronous Symmetric Multiprocessing (aSMP), care permite fiecărui nucleu să pornească sau să se oprească independent, astfel încât se obţine performanţă maximă şi o viaţă a bateriei mai bună. Adreno 320 este de peste 3 ori mai rapid decât Adreno 225, care putea fi găsit în procesoarele Snapdragon precedente.