Tuesday, June 12, 2012

Galaxy S3 review & pret

Am terminat review-ul cu Samsung Galaxy SIII, la care am scris 24 de ore si mai bine. Sper sa va placa.
Am trecut in revista fiecare detaliu si fiecare functie a telefonului, dar tot mai am cateva chestii de analizat.


Nokia 808 PureView îmbină un senzor mare, de înaltă rezoluţie, la 41 megapixeli, tehnologie optică Carl Zeiss şi tehnologia de oversampling dezvoltată de Nokia. Rezultatul constă în imagini extrem de clare, până la cele mai mici detalii, performanţă superioară în condiţii de iluminare scăzută şi capabilitatea de a salva imagini ca fişiere de dimensiuni reduse pentru expedierea prin email, MMS sau distribuirea în reţele de socializare.

Monday, June 11, 2012

iOS 6 confirmat de Apple

iOS 6 a fost confirmat oficial in seara asta la WWDC 2012. iOS 6 a fost confirmat oficial de reclamele instalate de Apple. Oficial, nu știm mai nimic, doar că Apple a renunțat la Google Maps, chestie care se va re-confirma după noul iPad și în noul iOS 6. Apple va folosi noi hărți dezvoltate intern, combinate cu imagini 3D, după ce a achiziționat trei companii specializate în hărți digitale și tridimensionale.

 

Tuesday, June 5, 2012

Xperia S - pareri, pret, detalii tehnice

Ca hardware Sony Xperia S este la același nivel cu terminalele de top ale momentului. Concurează cu orice Galaxy sau One de la egal la egal chiar dacă nu este quad-core. La multe capitole este chiar peste competiție. Dar Sony au două probleme de rezolvat – sper – cât mai repede.