Tuesday, February 21, 2012

Telefon Nokia Lumia ieftin

Nokia Lumia 610 ar urma să aibă un preț de referință de circa 250 de euro. The Next Web speculează că Tango ar putea să nu fie de fapt un upgrade, ci un downgrade pentru telefoane mobile ieftine. Nokia Lumia 610 a trecut prin niște teste la autorități de reglementare în Indonezia, chiar dacă telefonul Nokia nu este deocamdată confirmat oficial.

Smartphone Android Panasonic

Telefonul Panasonic este un smartphone cu Android, ei au câteva modele interesante, dar pentru piața japoneză. Acum revin pe bătrânul continent cu un telefon cu ecran OLED de 4,3 inchi, rezoluție 960×540 de pixeli, subțire și cu un design remarcabil. Panasonic Eluga are o greutate de 103 grame și o grosime de 7,8mm. Telefonul va folosi un procesor Texas Instruments OMAP 4430 tactat la 1GHz, o cameră foto de 8MP, stocare internă de 8GB, va oferi suport NFC și va rula Android 2.3 la lansare, actualizarea la Ice Cream Sandwich urmând să vină în cursul verii.

LG Optimus VU:

LG a confirmat azi oficial lansarea Optimus Vu.
Pe lângă HDMI (High Definition Multimedia Interface) şi DLNA (Digital Living Network Alliance), Optimus Vu: vine cu o cameră foto de 8 mega-pixeli. Deşi va rula iniţial pe sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread, o versiune updatată de Android 4.0 Ice Cream Sandwich este deja în lucru. Optimus Vu: va fi introdus în Coreea din luna martie 2012. Sursa LG Optimus VU:

Optimus Tag – specificaţii

Procesor 1.2GHz Dual-Core Display: 4.3-inci (800 x 480) IPS Memorie: 16GB eMMC Cameră: 5.0MP cu AF-LED Flash & 1.3MP (cameră frontală) OS: Android 2.3 Gingerbread Baterie: 1,700mAh Altele: LG Tag+, MHL(Mobile High Definition Link), DLNA(Digital Living Network Alliance) Citeste despre LG Optimus Tag – specificaţii

ZTE Mimosa X

ZTE Mimosa X, un smartphone realizat împreună cu Nvidia și care poartă brandul companiei americane fiind dotat cu diverse componente Nvidia. Mimosa X va fi prezentat la Mobile World Congress 2012 și vine cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Este realizat pe chipset-ul Tegra 2, dar are și un modem Icera 450 HSPA+ de la Nvidia.

Galaxy Mini 2

Galaxy Mini 2 are de asemenea cameră foto cu senzor de 3 megapixeli, player de muzică digitală, tehnologie Bluetooth și WiFi, USB 2.0, slot de carduri de memorie microSD, plus 4GB de memorie internă deja încorporată. Sistemul de operare Android vine cu interfața Samsung TouchWiz, iar de data asta include tehnologie broadband HSDPA. Samsung Galaxy Mini 2 va fi lansat inițial în Franța.

Samsung Galaxy Ace 2

Samsung Galaxy Ace 2 este la fel, un upgrade pentru mini-telefonul lansat anul trecut, Galaxy Ace.
Telefonul vine cu ecran de 3,8 inchi, cu rezoluție WVGA, respecitv 800×480 pixeli, procesor la 800 MHz, nici aici nu spun dacă este dual-core sau nu. Camera foto are însă un senzor de 5 megapixeli.

Sunday, February 12, 2012

Despre iPad 3

Dan Dragomir scrie despre iPad 3 pe www.computerblog.ro. Sursele vorbesc despre un eveniment oficial Apple, în prima săptămână din martie, în cadrul căruia va fi lansată tableta. În rest, zvonurile continuă povestea lansată mai demult. Ecran de același dimensiuni, dar rezoluție retina sau ceva gen 2548×1536 pixeli. Procesor mai puternic cu cip grafic mai performant. Este posibil să fie mai subțire decât versiunea de anul trecut.

Monday, February 6, 2012

Lumia 800 alb

Nokia a prezentat deja prima versiune albă a lui Lumia 800, modelul său de top cu Windows Phone în acest moment. Era disponibil doar pe negru, albastru sau maro pînă în prezent. Finlandezii au vândut un milion de bucăți, dar trebuie ținut cont de faptul că nu este disponibil pe toate piețele.

HTC Sensation alb

HTC Sensation alb. HTC va lansa la începutul lunii martie o versiune albă a terminalului Sensation iar aceasta va veni cu Ice Cream Sandwich. Avem confirmarea că actualizarea promisă la Android 4.0 pentru Sensation este gata.

Samsung Galaxy S2 Plus

Samsung Galaxy S2 va primi un upgrade la frecventa procesorului si la unitatea de procesare grafica. Samsung Galaxy S2 Plus va avea un procesor dual core cu frecventa de lucru la 1.5 GHz si o unitate de procesare grafica mai buna, despre care nu se stiu foarte multe lucruri. Terminalul nou a fost descoperit cu ajutorului unui software de tip benchmark, An3DBenchXL, care afisa rezultatele pentru un Samsung cu Android 2.3.4 Gingerbread, rezolutie 480 x 800 pixeli si procesor de 1.5GHz.

Samsung Galaxy S3

Samsung Galaxy S3 vine în luna mai.
- nu se va lansa la Barcelona, la Mobile World Congress 2012;
- are procesor quad-core;
- are display Super AMOLED+ HD, posibil ecran 3D;
- 2GB de memorie RAM;
- nouă protecție de la Corning;
- Android 4.0 Ice Cream Sandwich;
- modem 4G / LTE;


UPDATE:


- lansarea oficiala Samsung Galaxy S3;


- hands on și impresii despre Samsung Galaxy S3;


- detalii despre oferta de pret Galaxy S3;


- review-ul complet Samsung Galaxy S3;

Top telefoane mobile 2011

Topul producătorilor de telefoane mobile: Nokia, Samsung, Apple. Nokia a scăzut cu 8%, iar Samsung a crescut cu aproape 17 procente. Ca număr de unități, finlandezii au vândut 417 milioane de telefoane mobile, iar Samsung 329 milioane de terminale. Apple a reușit să vândă 93 de milioane de terminale iPhone. Acum se vând în continuare toate trei versiunile: iPhone 3GS, iPhone 4 și iPhone 4S. Citește aici topul telefoanelor (2011).

iPhone 4S invalid SIM error

iPhone 4S arăta semnal full, dar se comporta ca și nu are semnal. Dacă te suna cineva zicea că ai telefonul închis. Când intra în stand by, adică se închidea practic ecranul, dădea uneori eroarea “Invalid SIM”, deși am avut acel micro SIM activ pe iPhone 4 fără nicio eroare.

Wednesday, February 1, 2012

Smartphone NEC

Terminalul smartphone NEC Medias ES N-05D are un display de 4,3 inchi cu rezoluție 720p. Procesorul dual-core de 1,5GHz este susținut de 1GB de memorie RAM.

Telefonul NEC are camera foto are senzor de 8,1 megapixeli, CMOS cu tehnologie Exmor R.