Tuesday, December 20, 2011

Jucarie: Samsung Star Hello Kitty

Chiar dacă la prima vedere pare o jucărie, Samsung Star Hello Kitty este un telefon în toată regula, cu acces la Internet, media player, ecran tactil și multe alte funcții. Samsung Star Hello Kitty are nu numai designul, ci și o interfață inspirată de celebrul personaj animat.

Monday, December 12, 2011

Nokia lanseaza Lumia 710 Cu WP7 Mango

Fratele mai mic al modelului Lumia 800 care a fost anunțat împreună cu acesta la Nokia World la sfârșitul lunii octombrie, terminalul Nokia Lumia 710 a fost lansat oficial ieri, conform Mobile-News.ro.
Terminalul a fost lansat ieri în Taiwan, urmând să ajungă săptămâna viitoare pe piețele din Rusia, India, Hong Kong și Singapore. Restul lumii va trebui să aștepte câteva săptămâni până ce Lumia 701 va ajunge și în ofertele locale, detaliile despre disponibilitatea în România fiind momentan necunoscute. Prețul acestuia va fi de circa 270€.

Friday, December 9, 2011

Telefoane Philips cu Android

Telefonul Philips  arată bine, plus că are dotări de top. Ecran capacitiv cu diagonala de 4,3 inchi, procesor 1 GHz, 512 MB de RAM, cameră foto de 5 megapixeli, plus WiFi, Bluetooth și HSPA.
Citește despre telefonul Philips.

Samsung Galaxy W


Samsung Galaxy W este 3G compatibil cu conectivitate prin HSDPA la 14.4 Mbps sau HSUPA la 5.76 Mbps, respectiv Wi-Fi, Bluetooth şi USB. Samsung Galaxy W are cameră foto digitală de 5 MP şi cameră secundară VGA utilă pentru apeluri video. Citește despre Samsung Galaxy W.


Smartphone Panasonic

Panasonic pregătește pentru lansarea în Europa un smartphone cu Android, ecran OLED de 4,3 inchi cu rezoluție 960×540 de pixeli, subțire și cu un design remarcabil. Citește despre telefonul Panasonic.

Wednesday, December 7, 2011

Pretul Galaxy Nexus in Romania

Samsng Galaxy Nexus, primul smartphone din lume ce functioneaza cu cea mai recenta versiune a platformei Android pentru telefoane, cunoscuta sub numele Ice Cream Sandwich (Android 4.0), are in Romania un pret care incepe de la la 169 Euro (TVA inclus).


Află mai multe despre pretul Samsung Galaxy Nexus.