Tuesday, March 29, 2011

Teme Nokia

Teme Nokia se pot descărca gratuit de pe Ovi Store, cu telefonul conectat la computer. E mai simplu așa decât să descarci prin conexiunea 3G. Mai poți conecta telefonul la WiFi și atunci nu plătești pentru trafic, dar ai grijă să fie o rețea bună, temele au câțiva zeci de MB.
Download teme Nokia...

Friday, March 18, 2011

Clasice pentru nostalgici: N73

Telefonul Nokia N73 Music Edition, performanţe maxime cu telefonul Nokia N73 Music Edition.
Pentru prezentarea generală şi specificaţiile tehnice accesaţi pagina de produs a Nokia N73 Music Edition.
Nokia N73 mai are multe de spus în zona telefoanelor mobile pînă să iasă de tot din joc. Este un telefon mobil clasic – ar fi trebuit să fie sub marca Nokia Classic, dar finlandezii nu s-au prins de potențial. În schimb, sub capotă este un smartphone destul de puternic. Este un telefon 3G.

Telefoane Nokia clasice: 6300

Nokia 6300 e clasic. Afişajul de rezoluţie 240 x 320, cu până la 16 milioane de culori aduce acces la o camera foto de 2 megapixeli cu zoom digital 8x pentru poze. Dispune de acces mobil la email, cu posibilitatea expedierii de fişiere ataşate. Nokia 6300, ofera music player, radio stereo FM şi player video la purtător.

Memoria este extensibilă de până la 2GB, pentru stocarea de muzică, fotografii şi secvenţe video.

Wednesday, March 16, 2011

Ce pret are Nexus S?

Nexus S, smartphone Google / Samsung confirmat oficial în decembrie 2010, a fost lansat astăzi în oferta Vodafone la prețuri chiar ok. Deocamdată au exclusivitate pentru terminal (pret Nexus S).

Nexus S are ecran Super LCD, cu diagonala de 4 inchi, cu rezoluţie WVGA 480×800 pixeli. Camera foto este de 5 megapixeli şi are memorie internă de 16 GB, procesor Samsung la 1GHz, alături de un procesor grafic integrat.

Tuesday, March 15, 2011

Telefoane mobile: Nokia N95 8GB

Un gigant al telefoanelor mobile, un monstru fata de care nici iPhone nu are putere: Nokia N95 8GB. Ce vremuri, 2006, acum cinci ani era cel mai tare telefon. Am avut un Nokia N95 8GB si sunt mare fan. Daca scoteau unul touchscreen si unul Qwerty, nici astazi Apple n-ar fi deranjat Nokia. Ce pacat ca finlandezii n-au dezvoltat ideea...

Camera foto la N95 8Gb este de 5 megapixeli. Am testat-o şi în casă cu bliţ şi fără bliţ şi afară şi pe soare puternic. În toate cazurile a făcut poze mai bune decât aparatul compact pe care îl aveam în buzunar.

Abonament Orange Flamingo cu voce internationala

Orange România îşi lărgeşte portofoliul cu noul abonament Flamingo. Cica este primul abonament din România creat special pentru apeluri internaţionale şi naţionale către mobil şi fix. Clienţii pot vorbi cu prietenii sau rudele din străinătate şi de acasă, iar în funcţie de numărul de minute dorit, pot alege între Flamingo 10 sau Flamingo 15.


Cu abonamentele Orange Flamingo, lansate în premieră în România de către Orange, clienţii au 100 de minute internaţionale şi naţionale către mobil, 200 de minute internaţionale şi naţionale către fix şi 1000 de minute în reţea, totul cu 10 euro/lună[2], sau 150 de minute internaţionale şi naţionale către mobil, 300 de minute internaţionale şi naţionale către fix şi 1200 de minute în reţea, cu 15 euro/lună.


După terminarea minutelor incluse apelurile sunt taxate conform tarifelor standard, în funcţie de ţara apelată. Cei care au nevoie de beneficii în plus, pot activa una dintre opţiunile: minute în reţea şi în afara reţelei, SMS-uri (naţionale, internaţionale şi în reţeaua Orange), MMS-uri, apeluri video, Permis de Vacanţă.

Wednesday, March 9, 2011

Nexus S, preț și impresii

Nexus S, smartphone Google / Samsung confirmat oficial în decembrie 2010, a fost lansat astăzi în oferta Vodafone la prețuri chiar ok. Deocamdată au exclusivitate pentru terminal. Este primul smartphone cu Android 2.3 pe care îl țin în mână și platforma mi se pare ok, chiar dacă este fără alte briz-briz-uri.
Nexus S

Nokia E6 – Qwerty clasic

Nokia E6, despre care au mai circulat zvonuri, se pregătește de lansare, cu Symbian 3, tastatură Qwerty ca la Nokia E72, dar fără multe noutăți. Nokia rămâne deocamdată cu produsele care fuseseră dezvoltate în laborator anii anteriori, nu este nimic inovator.
Citeste despre Nokia E6!

Monday, March 7, 2011

iPhone 5, trei detalii

1. iPhone 5 ar putea arăta similar cu iPad 2, tablet-ul abia lansat oficial de Apple, zice un blog japonez, care are și o minuntă poză cu iPhone 5.

2. Iphone 5 ar putea să fie mai ieftin, dar fără să fie mai mic decât varianta anterioară. Un alt zvon negat de surse este cel referitor la ecranul iPhone 5. Noile informații fac referire la “aceleași dimensiuni cu iPhone 4″.

3. iPhone 5, următorul smartphone de top al Apple va avea display retina cu diagonala de 4 inchi. Ce mai știm la ora asta despre iPhone 5? Păi din câte se aude nu va mai avea buton de control, iar Apple va include tehnologie GSM/CDMA ca să îl poată vinde la mai mulți operatori fără să fie nevoie de alte adaptări ale telefonului.

Sunday, March 6, 2011

HTC Desire Z

HTC Desire Z este un super-telefon pentru profesionistii mobili, zice Dan Dragomir. Telefonul are atat ecran touchscreen foarte bun, S-LCD, cat si tastatura completa Qwerty.
Procesorul de 800MHz este foarte bun si nu simti diferenta fata de 1GHz. Are GPU si alte chestii avansate, deci nu ramane in urma la multimedia.

HTC Desire Z va face cariera...

Nokia C5-03

Nokia C5-03 este un telefon mobil accesibil, dar cu sistem de operare Symbian S60 pe el. Este un telefon touchscreen, dar care nu se poate bucura de functii full touch, doar noul Symbian are astfel de chestii avansate. Totusi, nu este un telefon rau si are cea mai mare viata a bateriei.

Citeste despre Nokia C5-03.

Si bonus o poza cu Nokia C5-03:

Telefoane mobile

Cele mai noi stiri si informatii din zona telefoane mobile sunt greu de gasit, dar nu cand ai blogurile care trebuie. Nu trebuie sa te iei dupa Google cand vine vorba de telefoane mobile, ies multe multe site-uri spam, fara informatii utile. De aceea, eu iti recomand un blog care se ocupa de telefoane mobile, telefoane Nokia, telefoane Android, Samsung, HTC, LG, Sony Ericsson, Motorola, cam tot ce misca in domeniu. Eu urmaresc categoria telefoane mobile pentru a prinde toate cele mai noi stiri.
Are si un RSS de telefoane mobile, de urmărit zi de zi.
Mult succes pasionatilor de telefoane mobile.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Thursday, March 3, 2011

LG construiește propriile cipuri smartphone

Sud-coreenii de la LG consideră că pot atinge performanțe mai bune decât rivalii dacă dezvoltă cip-urile pentru segmentul smartphone in-house.
LG crede că dezvoltarea propriilor cipuri pentru smartphone va permite o competiție mai bună cu Apple sau Samsung. Plus că vor reduce unele costuri și vor putea ieși mai rapid cu noile modele pe piață, avantaje clare pentru orice competitor.

Telefoane Cosmote: Joy și Sense

COsmote a lansat Joy și Sense, terminale accesibile cu focus pe social media. Ambele sunt disponibile la abonament la preț de 1 leu. Cosmote Joy este un telefon cu ecran touch de 2,8 inci, tastatură Qwerty şi multe funcții interesante. Cosmote Sense, este un terminal cu ecran touch de 2,8 inci.

Samsung Galaxy S

Noua generație de super-telefoane aduce câteva ingrediente suplimentare pentru orice utilizator: viteza de opeare, ușurința utilizării, experiența interesantă cu interfața, cu serviciile online. Este și cazul lui Galaxy S. Din toate punctele de vedere, este un smartphone excelent. Față de nivelul actual, sunt puține îmbunătățiri care mai pot fi aduse. Poate cu Android 2.2 ar fi fost și mai interesant.