Saturday, February 26, 2011

Telefonul pentru vacanta

Telefon mobil perfect pentru vacanta, pentru calatorii, trekking, pentru mers pe plajă, pentru vacanța linistita. Cade, intra in apa, in nisip, in praf sau noroi, nu pateste nimic!

Motorola Defy rezista. Unde mai pui că are GPS și Google Maps – plus altele. De exemplu cu Google Sky poți învăța poziția stelelor pe cer. Și multe altele.

Telefon 3D de la LG

LG a confirmat azi oficial telefonul mobil 3D, pe care vi l-am anunțat săptămâna trecută. Lansarea va fi chiar la Mobile World Congress 2011. LG Optimus 3D are ecran care nu necesită ochelari 3D.


LG Optimus 3D vine împreună cu o soluție interesantă pentru lipsa de conținut video 3D: o cameră cu 2 lentile pentru înregistrări 3D. Are de asemenea tehnologii precum HDMI şi DNLA pentru trasferul de date 3D oricând şi oriunde.

Galaxy Mini pret

Samsung Galaxy Mini, zis și S5570, a ajuns în magazine deja, la un preț de circa 850 de lei. Super-preț pentru un smartphone destul de avansat, cu Android 2.2.
Nu zbârnâie la fel ca Galaxy S II, dar va merge perfect și își face treaba.
Citeste continuarea aici.

Allview F2 Dual SIM

Allview F2 este al patrulea telefon touchscreen al VIsual Fan. Telefonul mobil o sa fie disponibil abia in martie.

Allview F2 are un ecran tactil de 3 inch, dimensiuni de 107x53x12,5 mm, camera foto cu flash si conectivitate la internet prin Wi-Fi, GPRS si EDGE.

In ceea ce priveste suportul multimedia Allview F2 Crony are Radio FM, aplicatie de inregistrarea audio si video, camera de 3.2 MP cu blitz si un media player care reda atat fisierele audio cat si pe cele video. Functia de bluetooth 2.0 A2DP transmite semnal audio de inalta calitate (stereo) catre dispozitivele compatibile.

Nokia C7

Nokia C7, smartphone bazat pe Symbian 3, care a fost prezentat oficial odată cu N8, a ajuns la teste.


Nokia C7 îmi place ca design, este destul de greu pentru dimensiunea ecranului și deocamdată s-a mișcat foarte bine.

Nokia N8

Cred că Nokia N8 este cel mai dotat telefon high-end al momentului pentru că el combină de fapt mai multe tehnologii care sunt prezente în unele telefoane mobile concurente, dar niciunul nu le avea pînă acum pe toate la un loc.
Ecranul Nokia N8 este AMOLED, de aceea arată foarte bine și se vede bine chiar la rezoluția 360×640 pixeli. Chiar dacă nu este retina display și nici Super AMOLED, diferența este minoră. Diagonala de 3,5 inchi pare deja mică pentru un supertelefon, da, chiar și la iPhone 4 tot mic mi se pare.

Samsug Corby in Romania

Samsung Corby este disponibil in Romania la un pret aproximativ de 160 de euro. Este primul telefon mobil full-touch dedicat stilului de viata al tinerilor.

Samsung Corby este un telefon full – touch care pozitioneaza utilizatorii sai in centrul revolutiei sociale media, cu o paleta larga de caracteristici suport pentru retele sociale precum Facebook, Twitter sau MySpace. Noul telefon mobil urmareste strategia de comunicare a companiei “touch pentru fiecare stil de viata”, fiind un terminal dedicat de aceasta data tinerilor.

Friday, February 25, 2011

Telefoane Nokia: C5

Nokia C5 cu aplicatie Nokia Messaging dispune de o cameră de 3,2 megapixeli, un card de memorie de 2GB inclusa în pachetu si conexiune de date de mare viteză pentru încarcarea fara efort a imaginilor si clipurilor video.

Nokia C5 are un pret estimativ de 135 euro, fara taxele si subventiile aplicabile.

Thursday, February 24, 2011

Nokia C3 - telefoane Nokia


Nokia C3 are formatul unui smartphone, dar este de fapt un feature phone cu Series 40, o platformă software specială pentru telefoane mobile entry level. Nokia C3 va fi disponibil din al doilea trimestru al acestui an într-o varietate de culori precum alb auriu, gri închis şi roz viu.

Monday, February 21, 2011

Samsung Wave 525



Samsung Wave525 detalii tehnice:
Rețea 2.5G GPRS/EDGE 850/900/1800/1900
Ecran 3.2” / TFT / 265K / WQVGA
Camera 3 mpx
Citește despre Samsung WAve 525

Samsung Wave525 va fi disponibil în România începând cu această săptămână doar în magazinele Orange şi ale partenerilor săi. Samsung Wave525 va avea un preţ de 89 Euro.

Sunday, February 20, 2011

Motorola Defy - rezistă

Motorola Defy mi se pare unul dintre cele mai bune terminale smartphone cu Android disponibile la ora actuală. Sunt sigur că ați observat reclama la Motorola Defy la televizor. Da, Defy rezistă la apă, nisip, praf, vibrații și căderi, nu mai trebuie să te ferești de toate cele.

Samsung Galaxy S II

Samsung Galaxy S II este un smartphone cu procesor dual-core, Android 2.3. Dispozitivul încorporează cele 4 noi hub-uri exclusive de conținut și de divertisment ale Samsung, oferind acces instantaneu la muzică, jocuri, reviste și rețele sociale.
Galaxy S II





Prin intermediul procesorului dual-core și al conectivității wireless avansate (HSPA+ 21Mbps), Galaxy S II dispune atât de viteza, cât și de puterea de a oferi o performanță mobilă de neegalat.

BlueTooth 3.0+HS reduce de 8 ori timpul de transfer al datelor.


Samsung a selectat Galaxy S II ca fiind modelul premium prin intermediul căruia să lanseze Samsung Hubs – aplicații mobile integrate, create pentru a veni în întâmpinarea fiecărui aspect al vieții utilizatorilor. Prin intermediul Samsung Hubs, Galaxy S II oferă o colecție bogată de cărți, reviste, jocuri mobile avansate și acces la rețelele sociale.

Friday, February 18, 2011

HTC Wildfire

HTC Wildfire este foarte misto. Noul telefon mobil este dotat cu tehnologia
Near Field Communication (NFC), are un design neded user-friendly şi utilizeaza bada,
platformă smartphone dezvoltată de Samsung. Citeste detalii despre HTC Wildfire.

Thursday, February 17, 2011

Samsung S5230


Samsung S5230 este un telefon mobil touchscreen, cu pret mic. Este foarte cautat.
Telefon mobil ieftin și de încredere, Samsung S5230 este o alegere ok dacă nu vă pasionează prea tare Internetul și vreți doar un telefon touch care să arate bine. Oricum, la prețul ăsta sunt doar telefoane vechi sau chinezării.

Nokia WP7 la anul

Telefonul Nokia & Microsoft cu Windows Phone 7 va fi lansat la anul (2012), nu în cursul anului, cum se anunțase inițial, scrie Reuters. Anunțul a fost făcut de Jorma Ollila, unul din ultimii finlandezi din conducerea Nokia.

Pînă la anul o să fie destule aplicații în Marketplace.

Monday, February 7, 2011

Telefoane mobile: Motorola Defy

Motorola Defy are ditamai ecranul de 3,7 inchi, cu o rezoluție (480 x 854 pixeli) și culori care arată foarte bine, procesor Cortex A8 la 800 MHz, 512MB de RAM, memorie internă de 2GB, dar poate citi carduri de 32GB. Vine cu Android 2.1, care va putea fi upgradat la 2.2. Telefonul are HSPA la 7,2 Mbps download, 2Mbps la upload.

Thursday, February 3, 2011

Nokia 5228

Nokia 5228 este un telefon mobil cu display touchscreen - nu este telefon inteligen si nici nu este telefon 3G. Nokia 5228 are acces la Internet și servicii social networking. Dispune de cameră foto/video, player de muzică, slot de carduri.

Wednesday, February 2, 2011

Nokia C5

Apropo de telefoane mobile, astazi vorbim despre Nokia C5. Telefonul Nokia C5 dispune de o cameră de 3,2 megapixeli, card de memorie de 2GB si o conexiune de date mobila broadband.