Tuesday, December 20, 2011

Jucarie: Samsung Star Hello Kitty

Chiar dacă la prima vedere pare o jucărie, Samsung Star Hello Kitty este un telefon în toată regula, cu acces la Internet, media player, ecran tactil și multe alte funcții. Samsung Star Hello Kitty are nu numai designul, ci și o interfață inspirată de celebrul personaj animat.

Monday, December 12, 2011

Nokia lanseaza Lumia 710 Cu WP7 Mango

Fratele mai mic al modelului Lumia 800 care a fost anunțat împreună cu acesta la Nokia World la sfârșitul lunii octombrie, terminalul Nokia Lumia 710 a fost lansat oficial ieri, conform Mobile-News.ro.
Terminalul a fost lansat ieri în Taiwan, urmând să ajungă săptămâna viitoare pe piețele din Rusia, India, Hong Kong și Singapore. Restul lumii va trebui să aștepte câteva săptămâni până ce Lumia 701 va ajunge și în ofertele locale, detaliile despre disponibilitatea în România fiind momentan necunoscute. Prețul acestuia va fi de circa 270€.

Friday, December 9, 2011

Telefoane Philips cu Android

Telefonul Philips  arată bine, plus că are dotări de top. Ecran capacitiv cu diagonala de 4,3 inchi, procesor 1 GHz, 512 MB de RAM, cameră foto de 5 megapixeli, plus WiFi, Bluetooth și HSPA.
Citește despre telefonul Philips.

Samsung Galaxy W


Samsung Galaxy W este 3G compatibil cu conectivitate prin HSDPA la 14.4 Mbps sau HSUPA la 5.76 Mbps, respectiv Wi-Fi, Bluetooth şi USB. Samsung Galaxy W are cameră foto digitală de 5 MP şi cameră secundară VGA utilă pentru apeluri video. Citește despre Samsung Galaxy W.


Smartphone Panasonic

Panasonic pregătește pentru lansarea în Europa un smartphone cu Android, ecran OLED de 4,3 inchi cu rezoluție 960×540 de pixeli, subțire și cu un design remarcabil. Citește despre telefonul Panasonic.

Wednesday, December 7, 2011

Pretul Galaxy Nexus in Romania

Samsng Galaxy Nexus, primul smartphone din lume ce functioneaza cu cea mai recenta versiune a platformei Android pentru telefoane, cunoscuta sub numele Ice Cream Sandwich (Android 4.0), are in Romania un pret care incepe de la la 169 Euro (TVA inclus).


Află mai multe despre pretul Samsung Galaxy Nexus.

Tuesday, November 8, 2011

iPhone 4S la oferta - Cosmote, Orange, Vodafone

iPhone 4S la oferta de pret la abonament - Cosmote, Orange, Vodafone.
Telefonul Apple este de la 149 de euro la 200 de euro in ofertele operatorilor de telefonie mobila, la pret cu abonament, puncte si alte reduceri.
Am aflat azi de un eveniment de lansare iPhone 4S la Vodafone. Am scris deja despre pretul iPhonen 4S la Vodafone. Deja v-a scris despre iPhone 4S la Orange, iar apoi a fost confirmat oficial si iPhone 4s la Cosmote.

Monday, November 7, 2011

Samsung Galaxy Nexus preview in Romania

Samsung Galaxy Nexus preview in Romania. O sa depinda mult de pret. Telefonul Samsung este foarte bun. Samsung Galaxy Nexus e mai bun la toate capitolele.

Monday, October 31, 2011

Samsung Galaxy Note

Samsung Galaxy Note, cel mai mare smartphone din seria sud-coreenilor, a fost prezentat aseară oficial la Londra. Noi am fost de acord, da, are un ecran mare. Dar pe de altă parte, pentru cei care au nevoie de un birou mobil, dar tableta li se pare prea grea – Galaxy Note este un replacement perfect. 
Continuarea articolului (poze + video) este aici >>

Wednesday, October 26, 2011

Nokia 710 Lumia

Nokia a dezvaluit azi si modelul nou Nokia Lumia 710, un smartphone accesibil cu windows phone. Arata bine si are dotari hardware de top.

Nokia 800 Lumia

Nokia Lumia 800 a fost dezvaluit azi la Nokia World. Telefonul cu Windows Phone 7.5 Mango arata ca Nokia N9. Se misca bine si are o platforma mai interesanta ca design.
Citeste despre Nokia 800 Lumia


Monday, October 17, 2011

Nokia E72 pret

Nokia E72, cel mai recent telefon inteligent cu tastatură Qwerty completă, care oferă utilizatorilor acces la e-mail mobil şi mesagerie online (IM), fiind astfel un dispozitiv ideal pentru oamenii care doresc să fie conectaţi şi productivi, atât în viaţa personală cât şi în activităţile profesionale. Nokia E72 a fost lansat oficial alături de alte telefoane Nokia. Nokia E72 este un nou terminal Qwerty business, care continua linia E71. Noul telefon va ajunge pe piata in trimestrul trei la un pret de circa 350 de euro inainte de taxe si subsidii.

Wednesday, October 12, 2011

Nokia C3 - pret

Nokia C3 are formatul unui smartphone, dar este de fapt un feature phone cu Series 40, o platformă software specială pentru telefoane mobile entry level.
Nokia C3 are un pret de vreo 90 de euro.

Tuesday, October 4, 2011

iPhone 4S este noul iPhone 5

iPhone 4S este noul telefon Apple, nu e niciun iPhone 5. iPhone 4S este oficial follow up pentru iPhone 4. Telefonul care arata la fel are procesor dual-core A5. Camera foto este de 8 megapixeli, cu senzor CMOS - filme 1080p Full HD.

Tuesday, September 20, 2011

Nokia 6300

Nokia 6300 este un telefon mobil Nokia clasic. Este telefonul mobil perfect de la Nokia. Orice fan Nokia care are nevoie de un telefon mobil va aprecia Nokia 6300.
Nokia 6300 dispune de cameră de 2 megapixeli cu zoom digital 8x, ca să puteţi poza pe lumină. Pe partea de divertisment ofera music player, radio stereo FM şi player video la purtător.

Friday, September 16, 2011

iPhone 5 - lansare

Lansarea iPhone 5 ar urma să aibă loc în următoarele săptămâni. Detaliile privind noul iPhone 5 sunt numeroase, dar niciunul nu este confirmat: printre cele mai credibile detalii rămâne ecranul ceva mai mare, posibil de 4 inchi, procesorul dual-core de la iPad 2, precum și camera foto de 8 megapixeli.

Tuesday, September 6, 2011

Samsung Galaxy Note

Samsung Galaxy Note, abia anunţat de sud-coreeni, este mai degraba o alternativă interesată la tablet pentru Internet şi video. Android 2,3 este relativ ok. La 5,3 inchi, Samsung Galaxy Note stă destul de greu în mână şi credeţi-mă, nu am mâna mică.

Wednesday, August 3, 2011

Oldies but goodies - E71

Nokia E71 este un telefon elegant, creat pentru mediul business.


Nokia E71 nu mai este “la modă”, deci îl găsiți la un preț decent. Nokia E71 este un smartphone de business, are tot ce îți trebuie să fii mereu conectat, ecran ok, tastatură Qwerty, platformă pentru aplicații.

Thursday, July 28, 2011

Samsung Galaxy R

Samsung Galaxy R vine pe Android 2.3, cu tehnologie Tegra 2, procesor ARM dual-core la 1GHz, GPU GeForce ULP. Cameră foto însă de 5 megapixeli.


Samsung Galaxy R are un design relativ similar cu S sau S2 și este destul de subțire, 9,55 milimetri. Ecranul este de 4,19 inchi, Super Clear LCD.

Tuesday, June 28, 2011

HTC CHacha la Orange

HTC Chacha este așteptat de mulți pasionați social media din Ro pentru că oferă experiența integrată Facebook, tastatura Qwerty full, ecran destrul de măricel, conexiune 3G. Chacha fost anunțat în februarie, iar acum apare cu dotări hardware puternice. Procesorul este susținut de 512MB de RAM, iar slotul de carduri suportă 32GB. De asemenea, vine cu Android 2.3.

Thursday, June 16, 2011

Tableta HTC Flyer

HTC, lider global în inovatie mobilă si design, anuntă că primul său tablet PC, HTC Flyer, este disponibil în magazine începând cu data de 12 mai. Prin îmbinarea traditiei în design premium specific HTC cu cea mai recentă versiune a experientei de utilizator HTC Sense acum regândită pentru tablete, HTC Flyer combină interactiunea prin atingere si stylus cu suportul pentru conectivitatea 3G si WiFi sau exclusiv WiFi. Pe lângă disponibilitatea în magazine, fanii HTC vor putea să comande tableta Flyer direct de pe site-ul HTC.com.

Motorola XOOM in Romania

Motorola XOOM este tot ceea ce trebuie sa fie o tableta - un gadget perfect pentru distractie
(vizionare filme, socializare, jocuri etc.) precum si o solutie de business care sustine mobilitatea (camera frontala pentru teleconferinte, experienta similara unui laptop cu ajutorul accesoriilor). Motorola XOOM a obtinut premiul Best of Show la CES 2011 si a fost tableta pe care a fost dezvoltat Honeycomb 3.0 .

HTC Sensation

HTC Sensation are procesor dual- core la 1.2 GHz, ecran mare de 4.3 inchi, camera foto de 8 megapixeli cu filmare Full HD. Vine cu HTC Sense 3.0 si Android 2.3.

Pret la Vodafone: de la 139 euro cu abonament Complet 2.000 de 48.45 euro lunar.

Cu abonament de 27 de euro este 199 euro, iar cu cel de 13 euro are un pret de 379 euro.

Wednesday, June 8, 2011

LG Optimus

LG Optimus 3D vine cu o inventie extrem de interesantă pentru lipsa de conținut video 3D: o cameră cu 2 lentile pentru înregistrări 3D. Vezi ce filmezi 3D pe un televizor LG :-)
LG Optimus 3D are ecran care nu necesită ochelari 3D.

Nokia C2

Telefonul Nokia merge pe Series 40 şi vine şi cu o cameră VGA, memorie de maxim 32GB şi browser web.

Telefonul Nokia C2-00 va avea un preţ de circa 45 euro.

Monday, May 30, 2011

iPhone 5 sau iPhone 4S?

iPhone 4S se lanseaza la timp? Sau va fi amanat? Nu cred. Sau se cheama de fapt iPhone 5 cum se stia initial.

Pe electricpig.co.uk au aparut primele detalii legate de lansarea iPhone 4S. Deja PR-ul Apple din UK i-a informat neoficial pe ziaristi ca “trebuie” sa mearga la evenimentul din San Francisco.
Chiar daca este doar un update hardware si software, Apple are nevoie de un model nou.

Thursday, May 19, 2011

Telefonul perfect pentru copii și adolescenți

Samsung Corby, primul telefon mobil full-touch dedicat stilului de viata al tinerilor, vine in Romania. Samsung Corby este disponibil in Romania la un pret aproximativ de 160 de euro.

Samsung Corby este un telefon full – touch care pozitioneaza utilizatorii sai in centrul revolutiei sociale media, cu o paleta larga de caracteristici suport pentru retele sociale precum Facebook, Twitter sau MySpace. Noul telefon mobil urmareste strategia de comunicare a companiei “touch pentru fiecare stil de viata”, fiind un terminal dedicat de aceasta data tinerilor.

Tuesday, April 26, 2011

Galaxy S2

Samsung Galaxy S2 are procesor dual core (1GHz însă, Tegra 2), ecran de 4,3 inchi Super AMOLED Plus, platforma software Android 2.3, acces la Internet de mare viteza HSPA+, WiFi, Bluetooth.


Samsung Galaxy S2, confirmat deja oficial și care urmează să fie prezentat la Mobile World Congress, la Barcelona, are deja și o imagine oficială.

Monday, April 18, 2011

Telefoane Samsung

Tot mai des citim pe net despre telefoane Samsung. Smartphone sunt tot mai populare si sud-coreenii au o gama de terminale avansata: Samsung Galaxy.

Dar acum vreau să promovez Samsung Galaxy Mini. Un super-telefon, Android la pret mic. Pentru cei interesati de pret, nu doar de smartphone.

Tot ce vrei sa citesti despre telefoane Samsung vei gasi intr-un singur loc.: telefoane Samsung

Telefoane: Nokia E71

Nokia E71 este un smartphone de business, are tot ce îți trebuie să fii mereu conectat, ecran ok, tastatură Qwerty, platformă pentru aplicații. Nokia E71 pret este ok și nu vei regreta că l-ai luat.

Thursday, April 14, 2011

Nokia E7

Nokia E7 este deja disponibil la Germanos, prin serviciu G-precomandă. Astfel, cu noul Nokia E7, utilizatorul dispune de Push E-mail în timp real prin Mail for Exchange, acces rapid la conturile de e-mail personale şi profesionale, configurare uşoară a calendarului şi sincronizare cu Microsoft Outlook, posibilitatea de a crea, edita şi împărtăşi documente Word, Excel, PowerPoint cu ajutorul aplicaţiei Quickoffice, respectiv de a vizualiza fişiere PDF cu Adobe Reader.

Nokia E7 va fi disponibil la Germanos în carcase având culorile gri închis şi alb argintiu.
Nokia E7 poate opera şi în GSM şi în WCDMA, iar conectivitatea este asigurată de Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 3.0, USB, inclusiv ca încărcător şi iesire HDMI. Pentru internet mobil, terminalul este compatibil 3G: HSDPA de până la 10,2 Mbps, putând fi folosit inclusiv ca modem pentru laptop.

Wednesday, April 13, 2011

6300 forever

Nokia 6300 este unul dintre cele mai cunoscute și utilizate telefoane Nokia, chiar în mediul business. Știu pe cineva din industrie care are două telefoane Nokia 6300 .
Are design modern şi compact, cu finisaje negre glossy, capace din inox şi margini rotunjite. Nokia 6300 dispune de cameră de 2 megapixeli cu zoom digital 8x, ca să puteţi poza pe lumină. Pe partea de divertisment ofera music player, radio stereo FM şi player video la purtător. Toate detaliile dintr-o singură privire – cu afişajul de rezoluţie 240 x 320, cu până la 16 milioane de culori. Vine cu acces mobil la email, cu posibilitatea expedierii de fişiere ataşate. Memoria este extensibilă de până la 2GB, pentru stocarea de muzică, fotografii şi secvenţe video.

HTC Sensation

Ecranul HD de 4,3 inch oferă o experiență de vizualizare high definition widescreen. Motorul telefonului HTC Sensation este un procesor puternic dual-core Qualcomm Snapdragon de 1,2 gigahertz, care permite redarea graficii complexe și rapiditate în adresarea comenzilor.

Cea mai recentă experiență HTC Sense vine în completarea design-ului premium al telefonului HTC Sensation, oferind astfel noi funcții și capacități prin care utilizatorii au acces la divertisment de calitate, dar și să rezolve sarcini de lucru.


HTC Sensation

Camera foto de 8 megapixeli a smartphone-ului HTC Sensation nu numai capturează imagini superbe, dar, datorită funcției de capturare instant, le permite utilizatorilor să salveze momentele speciale fără să-și facă griji.

Nokia E6-00

Venind pe urmele terminalelor de succes Nokia E71 şi Nokia E72, Nokia E6 este un smartphone pentru afaceri elegant, cu tastatură QWERTY completă şi ecran tactil de înaltă rezoluţie. Creat din materiale premium precum sticlă şi oţel inoxidabil, terminalul are un design compact, care îl face uşor de utilizat, cu una sau cu ambele mâini.

Nokia E6 oferă o durată de viaţă a bateriei excepţională.

Nokia X7-00

Având un design deosebit, Nokia X7 este creat dintr-o combinaţie de oţel inoxidabil şi sticlă – ce oferă o senzaţie de solid atunci când este ţinut în mână. Nokia X7 are preinstalate binecunoscutele jocuri Galaxy on Fire HD şi Asphalt 5 HD. Face parte dintre primele smartphone-uri Nokia care beneficiază de o nouă experienţă de utilizare datorită actualizarii complete Symbian.

Sunday, April 3, 2011

iPad 2 testat si verificat :-)

iPad 2 este perfect atunci când călătorești. Iei câteva filme, jocuri noi, muzică și cu o pereche de căști nu ai să te temi de cele 12 ore de zbor pînă în SUA, de exemplu.

iPad 2 este excelent, de nota 10, arată bine, se mișcă mult mai bine, atrage imediat privirile. Este de luat, de folosit, e plăcut acasă, să-l ai la birou, este plăcut în oraș când îl scoți pe masă la cafenea, e plăcut la birou.

Dincolo de funcțiile obișnuite pentru tabletă – browser, jocuri, office – folosind conexiunea de date și niște căști poate prelua chiar și funcția telefonului (videochat). Dar nu asta e important.

Tuesday, March 29, 2011

Teme Nokia

Teme Nokia se pot descărca gratuit de pe Ovi Store, cu telefonul conectat la computer. E mai simplu așa decât să descarci prin conexiunea 3G. Mai poți conecta telefonul la WiFi și atunci nu plătești pentru trafic, dar ai grijă să fie o rețea bună, temele au câțiva zeci de MB.
Download teme Nokia...

Friday, March 18, 2011

Clasice pentru nostalgici: N73

Telefonul Nokia N73 Music Edition, performanţe maxime cu telefonul Nokia N73 Music Edition.
Pentru prezentarea generală şi specificaţiile tehnice accesaţi pagina de produs a Nokia N73 Music Edition.
Nokia N73 mai are multe de spus în zona telefoanelor mobile pînă să iasă de tot din joc. Este un telefon mobil clasic – ar fi trebuit să fie sub marca Nokia Classic, dar finlandezii nu s-au prins de potențial. În schimb, sub capotă este un smartphone destul de puternic. Este un telefon 3G.

Telefoane Nokia clasice: 6300

Nokia 6300 e clasic. Afişajul de rezoluţie 240 x 320, cu până la 16 milioane de culori aduce acces la o camera foto de 2 megapixeli cu zoom digital 8x pentru poze. Dispune de acces mobil la email, cu posibilitatea expedierii de fişiere ataşate. Nokia 6300, ofera music player, radio stereo FM şi player video la purtător.

Memoria este extensibilă de până la 2GB, pentru stocarea de muzică, fotografii şi secvenţe video.

Wednesday, March 16, 2011

Ce pret are Nexus S?

Nexus S, smartphone Google / Samsung confirmat oficial în decembrie 2010, a fost lansat astăzi în oferta Vodafone la prețuri chiar ok. Deocamdată au exclusivitate pentru terminal (pret Nexus S).

Nexus S are ecran Super LCD, cu diagonala de 4 inchi, cu rezoluţie WVGA 480×800 pixeli. Camera foto este de 5 megapixeli şi are memorie internă de 16 GB, procesor Samsung la 1GHz, alături de un procesor grafic integrat.

Tuesday, March 15, 2011

Telefoane mobile: Nokia N95 8GB

Un gigant al telefoanelor mobile, un monstru fata de care nici iPhone nu are putere: Nokia N95 8GB. Ce vremuri, 2006, acum cinci ani era cel mai tare telefon. Am avut un Nokia N95 8GB si sunt mare fan. Daca scoteau unul touchscreen si unul Qwerty, nici astazi Apple n-ar fi deranjat Nokia. Ce pacat ca finlandezii n-au dezvoltat ideea...

Camera foto la N95 8Gb este de 5 megapixeli. Am testat-o şi în casă cu bliţ şi fără bliţ şi afară şi pe soare puternic. În toate cazurile a făcut poze mai bune decât aparatul compact pe care îl aveam în buzunar.

Abonament Orange Flamingo cu voce internationala

Orange România îşi lărgeşte portofoliul cu noul abonament Flamingo. Cica este primul abonament din România creat special pentru apeluri internaţionale şi naţionale către mobil şi fix. Clienţii pot vorbi cu prietenii sau rudele din străinătate şi de acasă, iar în funcţie de numărul de minute dorit, pot alege între Flamingo 10 sau Flamingo 15.


Cu abonamentele Orange Flamingo, lansate în premieră în România de către Orange, clienţii au 100 de minute internaţionale şi naţionale către mobil, 200 de minute internaţionale şi naţionale către fix şi 1000 de minute în reţea, totul cu 10 euro/lună[2], sau 150 de minute internaţionale şi naţionale către mobil, 300 de minute internaţionale şi naţionale către fix şi 1200 de minute în reţea, cu 15 euro/lună.


După terminarea minutelor incluse apelurile sunt taxate conform tarifelor standard, în funcţie de ţara apelată. Cei care au nevoie de beneficii în plus, pot activa una dintre opţiunile: minute în reţea şi în afara reţelei, SMS-uri (naţionale, internaţionale şi în reţeaua Orange), MMS-uri, apeluri video, Permis de Vacanţă.

Wednesday, March 9, 2011

Nexus S, preț și impresii

Nexus S, smartphone Google / Samsung confirmat oficial în decembrie 2010, a fost lansat astăzi în oferta Vodafone la prețuri chiar ok. Deocamdată au exclusivitate pentru terminal. Este primul smartphone cu Android 2.3 pe care îl țin în mână și platforma mi se pare ok, chiar dacă este fără alte briz-briz-uri.
Nexus S

Nokia E6 – Qwerty clasic

Nokia E6, despre care au mai circulat zvonuri, se pregătește de lansare, cu Symbian 3, tastatură Qwerty ca la Nokia E72, dar fără multe noutăți. Nokia rămâne deocamdată cu produsele care fuseseră dezvoltate în laborator anii anteriori, nu este nimic inovator.
Citeste despre Nokia E6!

Monday, March 7, 2011

iPhone 5, trei detalii

1. iPhone 5 ar putea arăta similar cu iPad 2, tablet-ul abia lansat oficial de Apple, zice un blog japonez, care are și o minuntă poză cu iPhone 5.

2. Iphone 5 ar putea să fie mai ieftin, dar fără să fie mai mic decât varianta anterioară. Un alt zvon negat de surse este cel referitor la ecranul iPhone 5. Noile informații fac referire la “aceleași dimensiuni cu iPhone 4″.

3. iPhone 5, următorul smartphone de top al Apple va avea display retina cu diagonala de 4 inchi. Ce mai știm la ora asta despre iPhone 5? Păi din câte se aude nu va mai avea buton de control, iar Apple va include tehnologie GSM/CDMA ca să îl poată vinde la mai mulți operatori fără să fie nevoie de alte adaptări ale telefonului.

Sunday, March 6, 2011

HTC Desire Z

HTC Desire Z este un super-telefon pentru profesionistii mobili, zice Dan Dragomir. Telefonul are atat ecran touchscreen foarte bun, S-LCD, cat si tastatura completa Qwerty.
Procesorul de 800MHz este foarte bun si nu simti diferenta fata de 1GHz. Are GPU si alte chestii avansate, deci nu ramane in urma la multimedia.

HTC Desire Z va face cariera...

Nokia C5-03

Nokia C5-03 este un telefon mobil accesibil, dar cu sistem de operare Symbian S60 pe el. Este un telefon touchscreen, dar care nu se poate bucura de functii full touch, doar noul Symbian are astfel de chestii avansate. Totusi, nu este un telefon rau si are cea mai mare viata a bateriei.

Citeste despre Nokia C5-03.

Si bonus o poza cu Nokia C5-03:

Telefoane mobile

Cele mai noi stiri si informatii din zona telefoane mobile sunt greu de gasit, dar nu cand ai blogurile care trebuie. Nu trebuie sa te iei dupa Google cand vine vorba de telefoane mobile, ies multe multe site-uri spam, fara informatii utile. De aceea, eu iti recomand un blog care se ocupa de telefoane mobile, telefoane Nokia, telefoane Android, Samsung, HTC, LG, Sony Ericsson, Motorola, cam tot ce misca in domeniu. Eu urmaresc categoria telefoane mobile pentru a prinde toate cele mai noi stiri.
Are si un RSS de telefoane mobile, de urmărit zi de zi.
Mult succes pasionatilor de telefoane mobile.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Thursday, March 3, 2011

LG construiește propriile cipuri smartphone

Sud-coreenii de la LG consideră că pot atinge performanțe mai bune decât rivalii dacă dezvoltă cip-urile pentru segmentul smartphone in-house.
LG crede că dezvoltarea propriilor cipuri pentru smartphone va permite o competiție mai bună cu Apple sau Samsung. Plus că vor reduce unele costuri și vor putea ieși mai rapid cu noile modele pe piață, avantaje clare pentru orice competitor.

Telefoane Cosmote: Joy și Sense

COsmote a lansat Joy și Sense, terminale accesibile cu focus pe social media. Ambele sunt disponibile la abonament la preț de 1 leu. Cosmote Joy este un telefon cu ecran touch de 2,8 inci, tastatură Qwerty şi multe funcții interesante. Cosmote Sense, este un terminal cu ecran touch de 2,8 inci.

Samsung Galaxy S

Noua generație de super-telefoane aduce câteva ingrediente suplimentare pentru orice utilizator: viteza de opeare, ușurința utilizării, experiența interesantă cu interfața, cu serviciile online. Este și cazul lui Galaxy S. Din toate punctele de vedere, este un smartphone excelent. Față de nivelul actual, sunt puține îmbunătățiri care mai pot fi aduse. Poate cu Android 2.2 ar fi fost și mai interesant.

Saturday, February 26, 2011

Telefonul pentru vacanta

Telefon mobil perfect pentru vacanta, pentru calatorii, trekking, pentru mers pe plajă, pentru vacanța linistita. Cade, intra in apa, in nisip, in praf sau noroi, nu pateste nimic!

Motorola Defy rezista. Unde mai pui că are GPS și Google Maps – plus altele. De exemplu cu Google Sky poți învăța poziția stelelor pe cer. Și multe altele.

Telefon 3D de la LG

LG a confirmat azi oficial telefonul mobil 3D, pe care vi l-am anunțat săptămâna trecută. Lansarea va fi chiar la Mobile World Congress 2011. LG Optimus 3D are ecran care nu necesită ochelari 3D.


LG Optimus 3D vine împreună cu o soluție interesantă pentru lipsa de conținut video 3D: o cameră cu 2 lentile pentru înregistrări 3D. Are de asemenea tehnologii precum HDMI şi DNLA pentru trasferul de date 3D oricând şi oriunde.

Galaxy Mini pret

Samsung Galaxy Mini, zis și S5570, a ajuns în magazine deja, la un preț de circa 850 de lei. Super-preț pentru un smartphone destul de avansat, cu Android 2.2.
Nu zbârnâie la fel ca Galaxy S II, dar va merge perfect și își face treaba.
Citeste continuarea aici.

Allview F2 Dual SIM

Allview F2 este al patrulea telefon touchscreen al VIsual Fan. Telefonul mobil o sa fie disponibil abia in martie.

Allview F2 are un ecran tactil de 3 inch, dimensiuni de 107x53x12,5 mm, camera foto cu flash si conectivitate la internet prin Wi-Fi, GPRS si EDGE.

In ceea ce priveste suportul multimedia Allview F2 Crony are Radio FM, aplicatie de inregistrarea audio si video, camera de 3.2 MP cu blitz si un media player care reda atat fisierele audio cat si pe cele video. Functia de bluetooth 2.0 A2DP transmite semnal audio de inalta calitate (stereo) catre dispozitivele compatibile.

Nokia C7

Nokia C7, smartphone bazat pe Symbian 3, care a fost prezentat oficial odată cu N8, a ajuns la teste.


Nokia C7 îmi place ca design, este destul de greu pentru dimensiunea ecranului și deocamdată s-a mișcat foarte bine.

Nokia N8

Cred că Nokia N8 este cel mai dotat telefon high-end al momentului pentru că el combină de fapt mai multe tehnologii care sunt prezente în unele telefoane mobile concurente, dar niciunul nu le avea pînă acum pe toate la un loc.
Ecranul Nokia N8 este AMOLED, de aceea arată foarte bine și se vede bine chiar la rezoluția 360×640 pixeli. Chiar dacă nu este retina display și nici Super AMOLED, diferența este minoră. Diagonala de 3,5 inchi pare deja mică pentru un supertelefon, da, chiar și la iPhone 4 tot mic mi se pare.

Samsug Corby in Romania

Samsung Corby este disponibil in Romania la un pret aproximativ de 160 de euro. Este primul telefon mobil full-touch dedicat stilului de viata al tinerilor.

Samsung Corby este un telefon full – touch care pozitioneaza utilizatorii sai in centrul revolutiei sociale media, cu o paleta larga de caracteristici suport pentru retele sociale precum Facebook, Twitter sau MySpace. Noul telefon mobil urmareste strategia de comunicare a companiei “touch pentru fiecare stil de viata”, fiind un terminal dedicat de aceasta data tinerilor.

Friday, February 25, 2011

Telefoane Nokia: C5

Nokia C5 cu aplicatie Nokia Messaging dispune de o cameră de 3,2 megapixeli, un card de memorie de 2GB inclusa în pachetu si conexiune de date de mare viteză pentru încarcarea fara efort a imaginilor si clipurilor video.

Nokia C5 are un pret estimativ de 135 euro, fara taxele si subventiile aplicabile.

Thursday, February 24, 2011

Nokia C3 - telefoane Nokia


Nokia C3 are formatul unui smartphone, dar este de fapt un feature phone cu Series 40, o platformă software specială pentru telefoane mobile entry level. Nokia C3 va fi disponibil din al doilea trimestru al acestui an într-o varietate de culori precum alb auriu, gri închis şi roz viu.

Monday, February 21, 2011

Samsung Wave 525



Samsung Wave525 detalii tehnice:
Rețea 2.5G GPRS/EDGE 850/900/1800/1900
Ecran 3.2” / TFT / 265K / WQVGA
Camera 3 mpx
Citește despre Samsung WAve 525

Samsung Wave525 va fi disponibil în România începând cu această săptămână doar în magazinele Orange şi ale partenerilor săi. Samsung Wave525 va avea un preţ de 89 Euro.

Sunday, February 20, 2011

Motorola Defy - rezistă

Motorola Defy mi se pare unul dintre cele mai bune terminale smartphone cu Android disponibile la ora actuală. Sunt sigur că ați observat reclama la Motorola Defy la televizor. Da, Defy rezistă la apă, nisip, praf, vibrații și căderi, nu mai trebuie să te ferești de toate cele.

Samsung Galaxy S II

Samsung Galaxy S II este un smartphone cu procesor dual-core, Android 2.3. Dispozitivul încorporează cele 4 noi hub-uri exclusive de conținut și de divertisment ale Samsung, oferind acces instantaneu la muzică, jocuri, reviste și rețele sociale.
Galaxy S II





Prin intermediul procesorului dual-core și al conectivității wireless avansate (HSPA+ 21Mbps), Galaxy S II dispune atât de viteza, cât și de puterea de a oferi o performanță mobilă de neegalat.

BlueTooth 3.0+HS reduce de 8 ori timpul de transfer al datelor.


Samsung a selectat Galaxy S II ca fiind modelul premium prin intermediul căruia să lanseze Samsung Hubs – aplicații mobile integrate, create pentru a veni în întâmpinarea fiecărui aspect al vieții utilizatorilor. Prin intermediul Samsung Hubs, Galaxy S II oferă o colecție bogată de cărți, reviste, jocuri mobile avansate și acces la rețelele sociale.

Friday, February 18, 2011

HTC Wildfire

HTC Wildfire este foarte misto. Noul telefon mobil este dotat cu tehnologia
Near Field Communication (NFC), are un design neded user-friendly şi utilizeaza bada,
platformă smartphone dezvoltată de Samsung. Citeste detalii despre HTC Wildfire.

Thursday, February 17, 2011

Samsung S5230


Samsung S5230 este un telefon mobil touchscreen, cu pret mic. Este foarte cautat.
Telefon mobil ieftin și de încredere, Samsung S5230 este o alegere ok dacă nu vă pasionează prea tare Internetul și vreți doar un telefon touch care să arate bine. Oricum, la prețul ăsta sunt doar telefoane vechi sau chinezării.

Nokia WP7 la anul

Telefonul Nokia & Microsoft cu Windows Phone 7 va fi lansat la anul (2012), nu în cursul anului, cum se anunțase inițial, scrie Reuters. Anunțul a fost făcut de Jorma Ollila, unul din ultimii finlandezi din conducerea Nokia.

Pînă la anul o să fie destule aplicații în Marketplace.

Monday, February 7, 2011

Telefoane mobile: Motorola Defy

Motorola Defy are ditamai ecranul de 3,7 inchi, cu o rezoluție (480 x 854 pixeli) și culori care arată foarte bine, procesor Cortex A8 la 800 MHz, 512MB de RAM, memorie internă de 2GB, dar poate citi carduri de 32GB. Vine cu Android 2.1, care va putea fi upgradat la 2.2. Telefonul are HSPA la 7,2 Mbps download, 2Mbps la upload.

Thursday, February 3, 2011

Nokia 5228

Nokia 5228 este un telefon mobil cu display touchscreen - nu este telefon inteligen si nici nu este telefon 3G. Nokia 5228 are acces la Internet și servicii social networking. Dispune de cameră foto/video, player de muzică, slot de carduri.

Wednesday, February 2, 2011

Nokia C5

Apropo de telefoane mobile, astazi vorbim despre Nokia C5. Telefonul Nokia C5 dispune de o cameră de 3,2 megapixeli, card de memorie de 2GB si o conexiune de date mobila broadband.